Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

MALNET GROUP ΥΙΟΙ ΑΡΓ. ΜΑΛΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΙ: Νέα αντιπροσωπία ΜΕΚΑ

Τα MEKA MS 2060/3 πατώματα δονητικά κόσκινα έχουν σχεδιαστεί σε διάφορους τύπους με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά δόνησης για ένα ευρύ φάσμα τύπων και μεγεθών υλικών, προσφέροντας εύκολα τις πιο αποτελεσματικές λύσεις στους πελάτες μας. Έχουν πολλά κύρια πλεονεκτήματα σε σχέση με τα δονητικά κόσκινα του ανταγωνισμού.

Τα δονητικά κόσκινα της Meka της σειράς MS με σύνδεση μπουλονιών, δεν απαιτούν συντήρηση για τα παξιμάδια και τα μπουλόνια, βοηθώντας έτσι στη διασφάλιση της ασφάλειας στο χώρο εργασίας.

Η σειρά MS (κοσκίνων) είναι εξοπλισμένες με αρθρωτό σύστημα κίνησης για την εύκολη συντήρηση. Ο άξονας μετάδοσης κίνησης των δύο τεμαχίων, μπορεί να αποσπαστεί εύκολα ένας προς ένα, μειώνοντας τη διάρκεια της συντήρησης. Επιπλέον, ο καρδανικός άξονας που συνδέει τους αρθρωτούς άξονες είναι ισχυρότερος από τους παραδοσιακούς, βαρύτερους, μονοκόμματους άξονες που διευκολύνει στην εύκολη συντήρηση.

Στα κόσκινα της σειράς MS, η βάση του κινητήρα έχει αυτόματη τάνυση, χαρακτηριστικό που προστατεύει τόσο τον ηλεκτροκινητήρα όσο και τους ιμάντες μετάδοσης κίνησης από την τάση που προκαλείται από κραδασμούς, πράγμα που σημαίνει μειωμένη διάρκεια συντήρησης και χαμηλότερο κόστος για τους πελάτες μας.

Κάθε κεκλιμένο δονητικό κόσκινο της σειράς MS είναι κατασκευασμένο από θερμικά επεξεργασμένες πλευρικές πλάκες υψηλής αντοχής που είναι ανθεκτικές στους κραδασμούς, επιτρέποντας στους πελάτες μας να τις χρησιμοποιούν μακροπρόθεσμα με την ίδια ανθεκτικότητα όπως κατά την πρώτη χρήση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
WordPress Ads