Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ: Η νέα έκδοση του “Stepstar”

Το «Stepstar» είναι νέας γενιάς μηχάνημα αυτοπαρακολούθησης ημιχαμηλής φόρτωσης της Goldhofer, το οποίο κυκλοφόρησε το 2020 και για το οποίο αναφέρει η εταιρεία τα εξής:

«Το Stepstar έχει σήμερα αυξανόμενη ζήτηση ειδικά στον κατασκευαστικό κλάδο. Τα ημιρυμουλκούμενα τριών έως πέντε αξόνων προσφέρουν στις επιχειρήσεις μεταφορών μεγάλων μηχανημάτων υψηλά πρότυπα ποιότητας διαθέτοντας έξυπνες λεπτομέρειες, όπως ένα αποτελεσματικό σύστημα ασφάλισης φορτίου σε συνδυασμό με φιλική προς το χρήστη λειτουργία και μια πρακτική σειρά αξεσουάρ.

»Τώρα είναι διαθέσιμη μια δεύτερη έκδοση του «Stepstar» με ένα ή δύο ζευγάρια εσοχές τροχών και το νέο λαιμό χήνας «Mega». Τα νέα ημιχαμηλής φόρτισης «Stepstar» σκοράρουν και πάλι στη μεταφορά των πολύ υψηλών ωφέλιμων φορτίων.

»Χάρη στη χρήση premium εξαρτημάτων, τα διαστήματα συντήρησης είναι μεγαλύτερα και το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας είναι χαμηλότερο από αυτό των συγκρίσιμων ρυμουλκούμενων. Αυτό σημαίνει πραγματική εξοικονόμηση πόρων στις συνολικές λειτουργίες του στόλου.

»Με ένα έξυπνο σύστημα πρόσδεσης, εύκολο χειρισμό και ευέλικτες επιλογές ρύθμισης, όλα τα οχήματα της οικογένειας «Stepstar» προσφέρουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας και οικονομικές λειτουργίες. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για την έκδοση με τις εσοχές των τροχών και το νέο λαιμό χήνας Mega».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
WordPress Ads