Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

ΑΦΟΙ ΜΑΛΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΙ: Ο.Ε Mag’Impact VSI Crusher

Το MAG’Impact είναι ένας σπαστήρας καθέτου άξονα (VSI) υψηλής απόδοσης, που αναπτύχθηκε εξολοκλήρου από τον όμιλο Magotteaux και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για δευτερογενή όσο και για τριτογενή θραύση. Ο όμιλος Magotteaux, εκτός από την παραγωγή σπαστήρων, διαθέτει και το μεγαλύτερο χυτήριο κεραμικών εξαρτημάτων. Τα αναλώσιμα αυτού του σπαστήρα είναι επίσης επενδυμένα με κεραμικό.

Το κύριο χαρακτηριστικό των MaG’Impact (2100, 2400, 2700) είναι η σταθερά υψηλή ποιότητα και ομοιομορφία του υλικού από την παραγωγική διαδικασία, ανεξάρτητα από τη φθορά των αναλώσιμων του μηχανήματος και τη διαβάθμιση του υλικού τροφοδοσίας.

Το μηχάνημα είναι κατασκευασμένο τόσο για σκληρά όσο και για μαλακά πετρώματα. Βασικό του πλεονέκτημα είναι το υψηλό ποσοστό παραγωγής σε άμμο, από 50% έως 70%, ανάλογα με το μέγεθος τροφοδοσίας και την περιστροφική ταχύτητα του μηχανήματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παραχθεί άμμος, ψηφίδα και χαλίκι.

Είναι μηχάνημα με εύκολη εγκατάσταση, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί πολύ εύκολα σε υπάρχουσα σταθερή ή κινητή εγκατάσταση, με εύκολη ρύθμιση, ανάλογα με τις ανάγκες παραγωγής.

Πολλοί συνδυασμοί είναι διαθέσιμοι για την προσαρμογή του μηχανήματος σε διάφορες απαιτήσεις. Το τραπέζι του VSI έχει διάφορες διαμέτρους με 3, 4 ή 5 impellers, καθώς και διάφορα πιθανά σχέδια anvils και impellers.

Ο θάλαμος σύνθλιψης είναι ειδικά σχεδιασμένος ώστε η θραύση του υλικού να επιτυγχάνεται μέσω της μεγάλης περιφερειακής ταχύτητας, με αποτέλεσμα την υψηλή απόδοση.

Οι σπαστήρες MaG’Impact έχουν υψηλή παραγωγικότητα (έως 350 tph), μπορούν να τροφοδοτηθούν με υλικό μεγέθους από 80mm έως 180mm (ανάλογα με το μοντέλο), και διαθέτουν εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό για επισκευή και συντήρηση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
WordPress Ads