Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΔΕΛΦΟΙ Α.Ε.Β.Ε.Μ.Ε. : Νέος εκσκαφέας λατομείων ec550e

Ο εκσκαφέας EC550Ε αποτελεί το νέο επίτευγμα της Volvo, καθώς με λειτουργικό βάρος 55 τόνων παρέχει εξαιρετικές δυνάμεις εκσκαφής και ανύψωσης που συνήθως απαντώνται σε μηχανήματα 60 τόνων.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, διαθέτει την υψηλότερη ισχύ κινητήρα στην κατηγορία, προσφέροντας υψηλή ελκτική δύναμη και απαράμιλλη ροπή περιστροφής. Συνδυάζεται με μεγάλους κάδους, είναι ιδανικός για τη φόρτωση αρθρωτών φορτηγών και dumper 30-40 τόνων (απαιτώντας λιγότερα περάσματα για τη φόρτωσή τους και μειώνοντας έτσι τους χρόνους) και μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα κατά 20%.

Επίσης είναι εξοπλισμένος με το πιο πρόσφατο ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα, με τεχνολογία ανεξάρτητης βαλβίδας μέτρησης (IMVT), και προσφέρει μεγαλύτερη αποδοτικότητα καυσίμου έως και 25%, καθώς επίσης ακριβέστερη λειτουργία και αποτελεσματικότητα σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό υδραυλικό σύστημα.

Η νέα τεχνολογία μείωσης αναπήδησης μπούμας και βραχίονα μειώνει τη φθορά (το είχαν γραμμένο ως σοκ) του μηχανήματος και είναι ένα πλεονέκτημα που εκτιμάται πολύ από τους χειριστές, που εκπλήσσονται από την αίσθηση μιας πραγματικά απαλής λειτουργίας.

Η καμπίνα εξασφαλίζει περιβάλλον χαμηλού θορύβου και κραδασμών, ενώ προστατεύεται από δομή ROPS που υπερβαίνει τα βιομηχανικά πρότυπα για αυτήν την κατηγορία βάρους. Ο χρόνος και το κόστος συντήρησης μειώνονται περαιτέρω, λόγω των διαστημάτων αλλαγής λαδιού και φίλτρου κινητήρα που επεκτείνονται στις 1.000 ώρες, καθώς και λόγω της εύκολης πρόσβασης από το επίπεδο εδάφους στα ομαδοποιημένα φίλτρα.

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη, γνήσια ανταλλακτικά και σέρβις, καθώς και κινητές μονάδες συνεργείων, όντας ο αποκλειστικός εισαγωγέας – διανομέας του εκσκαφέα EC550Ε στην Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
WordPress Ads