Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠεριφερειακή ...

Περιφερειακή Ενότητα Θήρας: Συντήρηση οδικού δικτύου

Με την υπ’ αριθμόν 155/2022 πράξη του Ε΄ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου εγκρίθηκε η  σύμβαση που υπογράφτηκε μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της εργοληπτικής επιχείρησης «Λίθος Ανώνυμη Τεχνική Εταιρεία», για έργα συντήρησης οδικού δικτύου προϋπολογισμού 3.500.000 ευρώ σε Θήρα, Ίο, Φολέγανδρο και Ανάφη.

Σχετικά με τη σύμβαση, που αφορά ασφαλτόστρωση, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας, διαγραμμίσεις και άλλες εργασίες, ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης δήλωσε τα εξής:

«Πρόκειται για τη μεγαλύτερη παρέμβαση συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας. Το έργο των 3.500.000 ευρώ έρχεται να προστεθεί στα 5.500.000 ευρώ που εγκρίθηκαν προσφάτως για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα αεροδρομίου – Οίας και για την κατασκευή της παρακαμπτήριας οδού του Καρτεράδου, καθώς και στα έργα που έχουν υλοποιηθεί μέχρι σήμερα σε αρκετά τμήματα του οδικού δικτύου στον Αθηνιό και στο Μονόλιθο, στην τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων και στη διαγράμμιση όλου του επαρχιακού οδικού δικτύου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
WordPress Ads