Σημαντικές ειδήσεις

Ολοκλήρωση του DAF Road Show & Driver Challenge 2022

H Ergotrak, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία το DAF Road Show & Driver Challenge 2022, το οποίο ξεκίνησε από την πόλη της Θεσσαλονίκης στις 22 Μαΐου και επισκέφθηκε συνολικά 5 πόλεις της Ελλάδας με τελικό σταθμό την Αθήνα. Η εκδήλωση κορυφώθηκε το Σάββατο 28 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις της Ergotrak, με την ανάδειξη του «Καλύτερου Έλληνα οδηγού φορτηγού DAF 2022».

Το “παρών” έδωσαν αυτοκινητιστές, οδηγοί, στελέχη μεταφορικών εταιρειών αλλά και συνεργείων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα γενιά φορτηγών XF, XG & XG+ αλλά και να τα οδηγήσουν. Στις εκδηλώσεις έγινε αναλυτική παρουσίαση των μοντέλων από το διευθυντή του κλάδου βαρέων οχημάτων, ενώ παράλληλα οι έμπειροι πωλητές της Ergotrak παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους τα πολλαπλά οφέλη τους.

Ως καλύτερος Έλληνας οδηγός φορτηγού DAF 2022, αναδείχθηκε ο κ. Μαβίδης Ιωάννης, ο οποίος συγκέντρωσε την υψηλότερη συνολικά βαθμολογία και στις τρεις δοκιμασίες στις οποίες κλήθηκε να αγωνιστεί. Πέρα από το χρηματικό έπαθλο με το οποίο επιβραβεύτηκε, κέρδισε και το εισιτήριο να συμμετάσχει στο DAF International Driver Challenge, που θα γίνει στο Λουξεμβούργο το Σεπτέμβριο, όπου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας.

«Τα New Generation DAF XF, XG και XG⁺, αναφέρει η Ergotrak, θέτουν ένα νέο σημείο αναφοράς στην αγορά των φορτηγών, όσον αφορά την απόδοση, την ασφάλεια και την άνεση του οδηγού. Η DAF είναι ο πρώτος κατασκευαστής που παρουσίασε μια εντελώς νέα γενιά φορτηγών που αναπτύχθηκε έχοντας λάβει υπόψη τους νέους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για τις μάζες και τις διαστάσεις των φορτηγών».

 

Ελέγξτε επίσης

Υπουργείο υποδομών και μεταφορών

Μεγάλα έργα στη δυτική Ελλάδα Ο αρμόδιος για τις υποδομές υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. …

Τα Περιοδικά μας