Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΣΠ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Μηχανήματα και εξοπλισμός για ειδικά και γεωτεχνικά έργα

Με μότο το «πάθος για πρόοδο» και με γνώμονα την πολυετή εμπειρία στο χώρο των εργοταξίων, η «Τρύφωνας Σπ. Νικόλαος» αποτελεί έναν από τους βασικούς προμηθευτές μηχανημάτων έργων και εξοπλισμού στη χώρα μας.

Είναι κατά βάση μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε τρεις δεκαετίες πριν, μετά από μακροχρόνια πορεία του ιδρυτή της στην πώληση δομικών υλικών όπως είναι σκαλωσιές, αναβατόρια, συγκροτήματα παραγωγής σκυροδέματος, βαρέλες κ.ά. από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 έως και τις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Μετέπειτα και με τη συμμετοχή του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας, ξεκίνησε η εξειδίκευση στις πωλήσεις μηχανολογικού εξοπλισμού κατάλληλου για ειδικά γεωτεχνικά έργα και θεμελιώσεις, όπως για έμπηξη φρεατοπασσάλων, μικροπασσάλων και μεταλλικών πασσαλοσανίδων, χαλικοπασσάλων, τσιμεντοεδαφοπασσάλων και διαφραγματικών τοίχων, για αγκυρώσεις, για βελτίωση εδάφους κλπ.

Πάθος για πρόοδο

Δεκαετίες γνώριμη με εταιρείες του κατασκευαστικού κλάδου για τη συνέπεια, την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό της, και με το μότο «πάθος για πρόοδο», η εταιρεία συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά, έχοντας ως αντικείμενό της την αντιπροσώπευση κορυφαίων εργοστασίων του εξωτερικού, όπως του παγκοσμίου φήμης ομίλου «BAUER Maschinen GmbH», που σχεδιάζει και παράγει μηχανήματα περιστροφικής διάτρησης.

Η «Τρύφωνας Σπ. Νικόλαος»  παρέχει εξοπλισμό για διαφραγματικούς τοίχους και όλα τα σχετικά εργαλεία και αναλώσιμα των θυγατρικών του ομίλου BAUER, όπως είναι οι: Κlemm Bohrtechnik GmbH, RTG Rammtechnik GmbH, BAUER MAT Slurry Handling Systems, Prakla Bohrtechnik GmbH κ.ά. Όλα μαζί προμηθεύουν ένα πλήρες εύρος εξοπλισμού εξειδικευμένης τεχνολογίας θεμελιώσεων και εξοπλισμό για εξερεύνηση, εξόρυξη και προστασία φυσικών πόρων.

Επίσης, η «Τρύφωνας Σπ. Νικόλαος» καλύπτει τις ανάγκες του εμπορίου καινούργιων ανταλλακτικών εξαρτημάτων και εργαλείων, καθώς και μεταχειρισμένων χωματουργικών μηχανημάτων, φορτηγών και ειδικών μηχανημάτων/εξοπλισμού για θεμελιώσεις.

Πλεονεκτήματα – τεχνογνωσία – ευελιξία

Σύμφωνα με την εταιρεία, η προσωπική επαφή και η αμεσότητα με τους πελάτες αποτελεί το κύριο συστατικό επιτυχίας στη μέχρι τώρα πορεία της. Για την εταιρεία ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και μοναδικός, και αντιμετωπίζεται ως συνεργάτης που βασίζεται στην εμπειρία και στις προτάσεις της εταιρείας τόσο για την καταλληλόλητα του προτεινόμενου μηχανολογικού εξοπλισμού όσο και για τις μεθόδους για την κατασκευή κάποιου έργου, όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Κάθε συνεργάτης είναι απολύτως σίγουρος για τις εξαιρετικές αλλά και διαχρονικές υπηρεσίες και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρεία, αφού ο μηχανολογικός εξοπλισμός που προμηθεύει προέρχεται αποκλειστικά από τα εργοστάσια που αποτελούν τους ηγέτες της παγκόσμιας αγοράς.

Η πολυετής παρουσία της «Τρύφωνας Σπ. Νικόλαος» στο χώρο έχει αποδείξει ότι παραμένει στο πλευρό κάθε πελάτη/συνεργάτη όχι μόνο πριν και κατά την πώληση μηχανημάτων και εξοπλισμού, αλλά με κάθε τρόπο υποστήριξης όποτε χρειαστεί.

Γερές βάσεις – ευοίωνη προοπτική

Σύμφωνα με την εταιρεία, εγγύηση για τις υπηρεσίες της αποτελούν η εμπειρία και οι πολυποίκιλες καταστάσεις που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια, μαζί με την εξειδίκευση, την έρευνα, τη διαρκή εναρμόνιση με τα νέα δεδομένα και τις συνθήκες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
WordPress Ads