Terex-Fuchs: Ο κυρίαρχος στα μηχανήματα ανακύκλωσης

Τα μηχανήματα της νέας σειράς F διαθέτουν ολοκαίνουριο σχεδιασμό, βελτιωμένα χαρακτηριστικά, περισσότερη δύναμη αλλά λιγότερη κατανάλωση.

Προορίζονται για αυξημένες απαιτήσεις στη διαχείριση υλικών όπως είναι σκραπ, πέτρες, ορυκτά, ξυλεία, δημητριακά και σκουπίδια, προσφέροντας ευελιξία και αξιοπιστία με την τεχνική υποστήριξη της «Αφοί Κων. Τσανακτσίδη Ο.Ε.».

Η ομόρρυθμη εταιρεία «Αφοί Κων. Τσανακτσίδη», ως αντιπρόσωπος της Terex-Fuchs για την Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζει το νέο μηχάνημα φόρτωσης και διαχείρισης υλικών Terex-Fuchs MHL 360 F.

Ως πρωτοπόρα στο χώρο, για άλλη μια φορά καινοτομεί και φέρνει στην αγορά ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στα μηχανήματα φόρτωσης. Και δεν είναι τυχαίο, καθώς εμπορεύεται κι επισκευάζει μηχανήματα που σχετίζονται με τη διαχείριση υλικών (όπως γερανούς – τσάπες φόρτωσης με αρπάγη, πρέσες μετάλλων, μαγνήτες, θρυμματιστές καλωδίων, αλουμινίων και σκουπιδιών, μηχανήματα αποξήλωσης κτιρίων, αρπάγες και αχιβάδες), κατέχοντας πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία πάνω στο αντικείμενο.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο μηχανουργείο, ενώ δύο κινητά συνεργεία φροντίζουν για την επισκευή και συντήρηση των μηχανημάτων στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια.

Το μηχάνημα Terex-Fuchs MHL 360 F κυκλοφορεί ανάλογα με την έκδοση που επιθυμεί ο πελάτης, είτε πετρελαιοκίνητο είτε ηλεκτροκίνητο, επάνω σε ρόδες ή ερπύστριες, με ή χωρίς πυλώνα. Σε κάθε περίπτωση όμως, το μηχάνημα αυτό είναι η απόλυτη επιτυχία του value for money.

Διαθέτει αποδοτικό κινητήρα 190kW τελευταίας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και χαμηλής κατανάλωσης, ενώ για τις ανάγκες φόρτωσης καραβιών διαθέτει ενισχυμένο γρανάζι περιστροφής. Οι μπούμες των 18m τού δίνουν ευχέρεια κίνησης σε μεγάλη ακτίνα και τη δυνατότητα να ξεφορτώνει στα αμπάρια χύδην φορτία, ενώ η καμπίνα ανυψώνεται μέχρι τα 5,4m δίνοντας θέση με εξαιρετική ορατότητα στο χειριστή.

Ο νέος βιομηχανικός φορτωτής MHL360 F θέτει πρότυπα στη σύγχρονη τεχνολογία, με πιο εξελιγμένα υδραυλικά, αποτελεσματική ανάκτηση ενέργειας κι εξαιρετικά άνετη καμπίνα.

Μέσω ενός συνδυασμού ισχύος, χαμηλών εκπομπών ρύπων και ισχυρού υδραυλικού συστήματος, ο φορτωτής MHL360 F εκτελεί αποτελεσματικά την αποστολή του αντιπροσωπεύοντας ως ηγέτης τη νέα γενιά μηχανημάτων της Fuchs.

Ο νέος σχεδιασμός με το κλασικό στιλ Fuchs και τις τελευταίες τεχνολογίες μαρτυρεί τη συμβίωση της παράδοσης, της ποιότητας και του καινοτόμου πνεύματος. Επίσης, η ενισχυμένη ατσάλινη κατασκευή επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία κατά την επιλογή των συστημάτων ανύψωσης της καμπίνας. Έτσι, περισσότερο από ποτέ, ο φορτωτής MHL360 F αποτελεί το σύμβολο της οικονομίας και της δύναμης για διαχείριση scrap και φορτοεκφόρτωση καραβιών στα λιμάνια.

Αν και η ισχύς είναι σημαντική, το πιο σημαντικό ωστόσο είναι η χρήση αυτής της ισχύος αποτελεσματικά και στοχευμένα, έτσι ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη κατανάλωση πετρελαίου. Η συνεργασία μεταξύ της μηχανής του MHL360 F και του υδραυλικού συστήματος εντυπωσιάζει με την απόδοσή της, και έχει ως αποτέλεσμα ταχύτητα, ακρίβεια και απόδοση καυσίμου.

Το υδραυλικό σύστημα με αντλία διπλού κυκλώματος διατηρεί τα αναγκαία αποθέματα για την επίτευξη γρήγορων κύκλων εργασίας, ακόμη και για βαριά φορτία.
Οι ανεξάρτητες κινήσεις κατά την εργασία και η άνεση που προσφέρει το περιβάλλον της καμπίνας βοηθούν το χειριστή να παραμένει ακούραστος και να κάνει εξαιρετικά ακριβείς ελιγμούς.

Το νέο αυτό μηχάνημα, στα χέρια ενός ικανού χειριστή, μπορεί ακόμα και να διπλασιάσει την παραγωγικότητα σε σχέση με τα υπάρχοντα μηχανήματα παρελθόντων ετών (ανταγωνιστικά και μη).

Οι ιδιότητες που διακρίνουν το Fuchs MHL360 F είναι η υψηλή απόδοση, η ελάχιστη κατανάλωση, η εξαιρετική δύναμη φόρτωσης και η υψηλή ταχύτητα.

Κατά την ανάπτυξη της νέας γενιάς φορτωτών, δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση και στην άνεση του οδηγού. Ο οδηγός έχει τον πλήρη έλεγχο με ασφάλεια και ακρίβεια σε μία άνετη καμπίνα, η οποία προσφέρει ένα ευχάριστο κι εργονομικό περιβάλλον εργασίας.

Με το σύστημα τηλεματικής Fuchs, το οποίο καταγράφει και κοινοποιεί πολύτιμες πληροφορίες αναφορικά με την κατάσταση λειτουργίας κάθε μηχανήματος (για το πού βρίσκεται το μηχάνημα, πώς λειτουργεί, πόσες ώρες εργάστηκε κτλ.), μπορεί να αναλύσει κανείς και να βελτιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα των χειριστών.

Σημειώνεται ότι η «Αφοί Κ. Τσανακτσίδη Ο.Ε.» δραστηριοποιείται στην αγορά από το 2000 και έχει αντικείμενο την πώληση μηχανημάτων και ανταλλακτικών, την κατασκευή και μετατροπή σε οχήματα, καρότσες, τανκς, γερανούς κ.ά.

Ιδιαίτερη βάση είχε δοθεί αρχικά στα υδραυλικά συστήματα λαδιού, στην εμπορία, στην κατασκευή και στην επισκευή. Παρ? όλα αυτά, η εταιρεία μετά τη δημιουργία της δεν έμεινε μόνο στα υδραυλικά συστήματα, αλλά διεύρυνε τους ορίζοντές της και σε άλλες αγορές, με σημαντικότερη αυτή της ανακύκλωσης και ειδικότερα των μηχανημάτων για την ανακύκλωση μετάλλων (scrap).

Η ανταπόκριση των πελατών ήταν εκπληκτική, δίνοντας έναν αέρα αισιοδοξίας, κι έτσι η εταιρεία βρέθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να συγκαταλέγεται μέσα στις πρώτες ελληνικές εταιρείες εμπορίας μηχανημάτων ανακύκλωσης.

Με γνώμονα την αμεσότητα και την ευθύτητα, την ποιότητα και την αποφυγή της ανεύθυνης πώλησης ανώνυμων μηχανημάτων, έχει κερδίσει –όχι τυχαία– το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των πελατών αλλά και των προμηθευτών της.

Ελέγξτε επίσης

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος HYSTER® Ελλάδος η “ΚΟΛΥΜΠΙΩΤΗ GROUP” Ένα σημαντικό γεγονός που αλλάζει τα δεδομένα στην Αγορά

H Hyster® είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων, με ιστορία πλέον των …