Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

Η Cooper ενισχύει την ηγετική της θέση στην αγορά ελαστικών 4×4

Η Cooper, λανσάρει μια νέα, πλήρη σειρά ελαστικών με υψηλή απόδοση και εξαιρετική αντοχή για να εξοπλίσει ένα μεγάλο εύρος offroad οχημάτων. Η σειρά των Επαγγελματικών Offroad ελαστικών της Cooper είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ανταπεξέρχεται ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Η διαδικασία ελέγχων περιλαμβάνει την δοκιμή των ελαστικών σε δύσκολα τερέν για να πιστοποιηθεί η αντοχή και η ευελιξία τους.

Η Cooper, διαθέτοντας πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, γνωρίζει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κατασκευής ενός ελαστικού για την αγορά offroad 4×4. Ένα αυθεντικό offroad όχημα πρέπει να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μεγάλο εύρος επιφανειών και να είναι αρκετά στιβαρό, ώστε να διασφαλίζει εξαιρετική οδηγική αξιοπιστία. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το ελαστικό να προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφάλειας, για αυτό και η Cooper εφαρμόζει μια σειρά από καινοτομίες όπως το Even Wear Arc Technology™ και το Whisper Grooves™ που εξασφαλίζουν εξαιρετική μακροζωία στο ελαστικό και υψηλά επίπεδα άνεσης στην καμπίνα.

Η σειρά ελαστικών 4×4 της Cooper περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα καλοκαιρινών και all-season επιλογών σε διαθέσιμα μεγέθη από 15” έως 22”. Η σειρά Discoverer ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των οδηγών οχημάτων 4×4, από ελαστικά παντός εδάφους (AT) με εστίαση δρόμου:εκτός δρόμου 60:40, έως τα επαγγελματικά ελαστικά παντός εδάφους (POR) με τεχνολογία Armor-Tek3® που εστιάζουν περισσότερο στην οδήγηση εκτός δρόμου.

Η γκάμα ελαστικών POR της Cooper διαθέτει τη μοναδική κατασκευή Armor-Tek3® για πρόσθετη ανθεκτικότητα, χάρη στην ανθεκτική σύνθεση του πέλματος και τα στιβαρά μοτίβα μπλοκ που βοηθούν στην απομάκρυνση των υπολειμμάτων από το ελαστικό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα ελαστικό που ανταπεξέρχεται στη λάσπη με ενισχυμένη πρόσφυση και επιτυγχάνει εξαιρετικό κράτημα σε δύσκολες επιφάνειες.

Η τεχνολογία Armor-Tek3® προσθέτει στην κλασική ακτινωτή δομή δύο φύλλων του ελαστικού μια τρίτη στρώση σε γωνία 8°. Αυτό παρέχει σημαντικά μεγαλύτερη αντοχή και αντίσταση στο σχίσιμο του ελαστικού σε σύγκριση με μια παραδοσιακή κατασκευή δύο στρώσεων. Επιπλέον, τα Rugged Traction Shoulders παρέχουν αυξημένη πρόσφυση στην οδήγηση εκτός δρόμου και στον χειρισμό στη λάσπη, καθώς και πρόσθετη αντοχή στην τριβή και στα σκισήματα.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Cooper Tires συνεργάζεται με την Wiltshire Air Ambulance και την ομάδα διάσωσης Woodhead Mountain στο Yorkshire. Οι δυο οργανώσεις παρέχουν υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και η Cooper τους προμηθεύει με ελαστικά για να εξοπλίζουν οχήματα όπως το Volvo XC90, η BMW X5 ή το Land Rover Discovery 5 παρέχοντας το κράτημα, την ευελιξία και την ανθεκτικότητα που απαιτούνται.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
WordPress Ads