Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

ERGOMAC: Εξειδικευμένες λύσεις λατομικού εξοπλισμού

Η εταιρεία Ergomac διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας στους τομείς της διάτρησης,της θραύσης και της ταξινόμησης
πετρωμάτων, καθώς και της παραγωγής ασφαλτομείγματος.

H εταιρεία Ergomac δραστηριοποιείται στον τομέα του εξοπλισμού λατομείων, μεταλλείων και τεχνικών έργων στα Βαλκάνια, στις ευρωπαϊκές χώρες και στη Ρωσία ενώ συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες από την Ευρώπη και την Κίνα.

 

Διατρητικά μηχανήματα

 

Η Ergomac αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ευρώπη της εταιρείας Zhigao Drilling Machinery – ZEGA, η οποία είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές διατρητικών μηχανημάτων και αεροσυμπιεστών στην Κίνα.

Τα προϊόντα της ZEGA που διαθέτει η Ergomac είναι:

– Διατρητικά φορεία επιφανείας top hammer, κατάλληλα για διατρήματα 64-115 mm.

– Διατρητικά φορεία επιφανείας down the hole (DTH) κατάλληλα για διατρήματα 90-300 mm. Τα μηχανήματα προσφέρονται με η χωρίς καμπίνα και είναι εξοπλισμένα με αεροσυμπιεστές υψηλής πίεσης που εξασφαλίζουν μεγάλη ταχύτητα διάτρησης.

– Διατρητικά φορεία υπογείων για μεταλλεία και τεχνικά έργα.

– Διατρητικά φορεία δειγματοληψίας κατάλληλα για δειγματοληψία συμβατικού τύπου ή wire-line.

Η Ergomac προσφέρει διατρητικά μηχανήματα και για ειδικές εφαρμογές, τα οποία είναι κατάλληλα για διάτρηση σε δυσπρόσιτα σημεία, σε πρανή, σε σαθρά πετρώματα για αγκύρια ή ακόμη και για υποθαλάσσια διάτρηση.

 

 

Μεγάλη γκάμα

 

Εκτός από τα διατρητικά μηχανήματα, στα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνονται:

  • Κοχλιοφόροι αεροσυμπιεστές, σταθεροί και φορητοί, ηλεκτροκίνητοι, με η χωρίς κινητήρα diesel. Προσφέρονται με πίεση από 8-30 bar και παροχή μέχρι 36 m3/min, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύτατο φάσμα εφαρμογών.
  • Σταθερά και κινητά συγκροτήματα θραύσης και ταξινόμησης, που καλύπτουν ευρύ φάσμα εφαρμογών σε λατομεία μεταλλεία και τεχνικά έργα. Είναι κατάλληλα για σκληρά και φθοροποιά πετρώματα, ανακύκλωση υλικών και άλλες βιομηχανικές εφαρμογές και χαρακτηρίζονται από απλή κατασκευή, αξιόπιστο σύστημα λίπανσης, εύκολη συντήρηση και χαμηλό κόστος λειτουργίας.
  • Σπαστήρες με σιαγόνες, που έχουν παραγωγική δυνατότητα από 5 μέχρι και πάνω από 600 τόνους ανά ώρα και χαρακτηρίζονται από απλότητα κατασκευής, αξιοπιστία και χαμηλό κόστος συντήρησης.
  • Κωνικοί σπαστήρες, που αποτελούν ιδανική επιλογή για θραύση σκληρών και φθοροποιών πετρωμάτων. Διαθέτουν υδραυλικό σύστημα ρύθμισης εύρους θραύσης, αποτελεσματική προστασία έναντι υπερφόρτωσης και παραγωγική δυνατότητα που υπερβαίνει τους 600 τόνους ανά ώρα.
  • Οριζόντιοι ρότορες (HSΙ) για πρωτογενή και δευτερογενή θραύση, με παραγωγική δυνατότητα από 15 μέχρι και πάνω από 500 τόνους ανά ώρα. Επιτυγχάνουν μεγάλο βαθμό κατάτμησης και κυβική μορφή προϊόντων ενώ διαθέτουν υδραυλικό άνοιγμα του μηχανήματος και εύκολη πρόσβαση για συντήρηση η επισκευή.
  • Κατακόρυφοι ρότορες (vsi), για τριτογενή και τεταρτογενή θραύση που συνδυάζει άριστη ποιότητα προϊόντων με χαμηλό ποσοστό παιπάλης. Είναι κατάλληλοι για κάθε τύπο πετρώματος ενώ προσφέρονται σε δύο τύπους: «Rock on anvil» για θραύση του υλικού στις περιμετρικές πλάκες και «Rock on rock» για φθοροποιά πετρώματα.
  • Δονητικά κόσκινα οριζόντιου ή κεκλιμένου τύπου, για υγρή ή ξηρή ταξινόμηση. Κατασκευάζονται σε μεγέθη μέχρι και άνω των 22 m2 ανά πάτωμα και είναι κατάλληλα από την προδιαλογή βράχων μεγάλου μεγέθους μέχρι την ταξινόμηση λεπτόκοκκων τελικών προϊόντων.
  • Ασφαλτικά συγκροτήματα, σταθερά και κινητά.

 

 

Όπως αναφέρει η εταιρεία, τα σταθερά ασφαλτικά συγκροτήματα διαθέτουν προηγμένα συστήματα λειτουργίας μέτρησης και ελέγχου, χαμηλό κόστος παραγωγής, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και χαμηλή εκπομπή ρύπων, ενώ έχουν δυναμικότητα από 40 έως 400 τόνους την ώρα.

Τα κινητά ασφαλτικά συγκροτήματα μεταφέρονται σε 7 τρέιλερ, έχουν δυναμικότητα από 40 έως 200 τόνους την ώρα και ξεχωρίζουν για την ταχεία εγκατάσταση και απεγκατάσταση. Συγκεκριμένα, το στήσιμο του συγκροτήματος γίνεται σε 5-7 ημέρες, ενώ η απεγκατάστασή του μπορεί να γίνει σε μόλις δύο ημέρες.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
WordPress Ads