Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

ΕΛΤΡΑΚ: Έναρξη συνεργασίας με τον Σουηδικό οίκο Sandvik

H Eltrak ανακοίνωσε την υπογραφή συνεργασίας με την εταιρία Sandvik, στον τομέα των σταθερών μηχανημάτων θραύσης. Η ποιότητα των προϊόντων Sandvik δεν είναι άγνωστη στον όμιλο Eltrak καθώς ήδη υφίσταται συνεργασία με την Eltrak Bulgaria, εταιρία του Ομίλου Eltrak στη Βουλγαρία.

Η Sandvik αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες σε παγκόσμιο επίπεδο προσφέροντας προηγμένες λύσεις επεξεργασίας πετρωμάτων για εξόρυξη και υποδομές. Ο εξοπλισμός της Sandvik σχεδιάζεται και κατασκευάζεται με γνώμονα τη μέγιστη παραγωγικότητα, προσφέροντας δοκιμασμένες τεχνολογικά λύσεις, ώστε να αντιμετωπιστεί επιτυχώς οποιασδήποτε ανάγκη για απαιτητικές εργασίες θραύσης και διαλογής.

Η ΕΛΤΡΑΚ από τα 5 υποκαταστήματά της αναλαμβάνει την προώθηση των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα καθώς και τη συντήρηση και επισκευή τους αναβαθμίζοντας την εμπειρία εξυπηρέτησης του πελάτη με λύσεις 360°. Κατανοώντας τις ανάγκες των πελατών, οι έμπειροι σύμβουλοι και τεχνίτες τις ΕΛΤΡΑΚ ενημερώνουν, καθοδηγούν και εξυπηρετούν τους πελάτες προσφέροντας τις βέλτιστες τεχνικές και ψηφιακές λύσεις.

Η συνεργασία με τη Sandvik προσδίδει επιπλέον αξία στο χαρτοφυλάκιο της Eltrak, καθώς οι δύο εταιρίες συμπλέουν στην προσφορά καινοτόμων και βιώσιμων λύσεων.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
WordPress Ads