Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα3η διεθνής έκ...

3η διεθνής έκθεση Ascen.tec 2024: Ολοκληρώθηκε με συνέπεια και αξιοπιστία προς τον κλάδο

Το εξειδικευμένο επισκεπτικό κοινό της μοναδικής εξειδικευμένης έκθεσης στην Ελλάδα για τις τεχνολογίες ανελκυστήρων, ενημερώθηκε για τα προϊόντα και τις λύσεις που προσφέρει ο κλάδος

Με σημαντικές συμμετοχές και ένα δυναμικό συνεδριακό πρόγραμμα ολοκλήρωσε τις εργασίες της η 3η διεθνής έκθεση Ascen.tec / Τεχνολογίες Ανελκυστήρων η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 16 Ιουνίου 2024, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Η Τεχνοεκδοτική T–Press πιστή στον στόχο της για συνεχή στήριξη και ανάδειξη των τεχνικών κλάδων της χώρας, κατάφερε να προσεγγίσει τη συγκεκριμένη αγορά με την υποστήριξη της πολιτείας, σημαντικών επιχειρήσεων, αλλά και όλων των φορέων του χώρου.

Το εξειδικευμένο επισκεπτικό κοινό της έκθεσης είχε την ευκαιρία να δει και να ενημερωθεί από κάθε εκθέτη ξεχωριστά για τα προϊόντα και τις λύσεις που προσφέρει μία αγορά που εξελίσσεται τεχνολογικά ραγδαία. Όπως προέκυψε από τις τριήμερες εργασίες της έκθεσης, παρά τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη αγορά και που αναζητούν λύσεις, τα μηνύματα είναι αισιόδοξα, καθώς η άνθιση της οικοδομικής δραστηριότητας στη χώρα μας φέρνει μία νέα εποχή για την αγορά των ανελκυστήρων.

Τα εγκαίνια

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της πρώτης ημέρας και απηύθυναν χαιρετισμούς:

  • Ο κ. Γιώργος Καββαθάς, πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος).
  • Ο κ. Γεώργιος Βλασόπουλος, πρόεδρος ΠΟΒΕΣΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Εγκαταστατών Συντηρητών Ανελκυστήρων).
  • Ο κ. Παναγιώτης Ζήκος, πρόεδρος της ΠΕΤΑΚ (Πανελλήνια Ένωση Τεχνολογίας Ανελκυστήρων & Κυλιόμενων Κλιμάκων).
  • Ο κ. Ιωάννης Μάνος, γενικός γραμματέας του ΒΕΑ (Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας)
  • Ο κ. Γιώργος Παπαμανώλης – Ντόζας, πρόεδρος ΒΕΠ (Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά).
  • Ο κ. Δημήτρης Σούκης, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης Πιστοποίησης – HELLASCERT

Την εκδήλωση συντόνισε η κ. Ζέτα Φούντα Μουρτά, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της διοργανώτριας εταιρείας Τεχνοεκδοτική / T-Press.

Ascen.tec Forum

Ιδιαίτερα επιτυχημένο, δυναμικό και πολυθεματικό ήταν το παράλληλο τριήμερο Ascen.tec Forum, το οποίο τίμησαν με τη συμμετοχή τους εκπρόσωποι της πολιτείας, επιχειρήσεις, στελέχη εταιρειών, επαγγελματίες του κλάδου, φορείς, πανεπιστημιακά και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Το forum ανέδειξε τις ευκαιρίες και τα προβλήματα της συγκεκριμένης αγοράς καλύπτοντας, μεταξύ άλλων, ζητήματα όπως είναι το μέλλον της επαγγελματικής τεχνικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, η προσβασιμότητα σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια, τα πρότυπα και η πιστοποίηση, καθώς και η ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων στον κλάδο των ανελκυστήρων.

Όλες οι εκδηλώσεις του “Ascen.tec Forum” και τα εγκαίνια της έκθεσης θα αναρτηθούν τις επόμενες ημέρες στη σελίδα του T–Press Web TV και στο κανάλι T–Press Web TV στο ΥouTube

Ραντεβού το 2026!

Η φετινή διοργάνωση δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς την πολιτεία και τους φορείς που παραχώρησαν την αιγίδα τους, την κάθε επιχείρηση ξεχωριστά που συμμετείχε ως εκθέτης, τους χορηγούς που έμπρακτα τη στηρίζουν, τους φορείς, τα πανεπιστημιακά και εκπαιδευτικά ιδρύματα, τους επιστήμονες, τους επιχειρηματίες και τους ειδικούς που συμμετείχαν στις συνεδριακές εκδηλώσεις και φυσικά όλους όσους την επισκέφθηκαν. Η κ. Βούλα Μουρτά και οι συνεργάτες της Τεχνοεκδοτική / T-Press εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες σε όλους όσοι υποστήριξαν και συνετέλεσαν στην άρτια διοργάνωση της έκθεσης.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την 4η έκθεση “Ascen.tec” το 2026 (η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα)!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
WordPress Ads