Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

Στις 24 – 26 Νοεμβρίου 2023 η πολλά υποσχόμενη 1η έκθεση INDUSTRY.TEC / Βιομηχανικός Εξοπλισμός!

Ελάτε να φτιάξουμε το μέλλον της βιομηχανίας!

Σε λιγότερο από ένα μήνα η 1η έκθεση INDUSTRY.TEC / Βιομηχανικός Εξοπλισμός κάνει την εκκίνηση και θέτει τις βάσεις για τη σταδιακή δημιουργία ενός νέου εκθεσιακό θεσμού που θα φέρνει κοντά τις δυναμικές παραγωγικές μονάδες της χώρας με τις εταιρείες που μπορούν να τους προσφέρουν τις αναγκαίες λύσεις για τον εκσυγχρονισμό και την πιο αποδοτική τους λειτουργία. Στις 24 – 26 Νοεμβρίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία η προηγμένη τεχνολογία, οι έξυπνες λύσεις και οι καινοτόμες ιδέες για το βιομηχανικό εξοπλισμό θα βρίσκονται στην 1η INDUSTRY.TEC.

  • Με δυναμικούς εκθέτες.

Οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά εκθέτες, που εκπροσωπούν σημαντικά ελληνικά και παγκόσμια brand, καθώς κορυφαίοι κατασκευαστές, εισαγωγείς και αντιπρόσωποι βιομηχανικού εξοπλισμού θα παρουσιάσουν καινοτόμες τεχνολογίες, νέες τάσεις και βέλτιστες πρακτικές που διαμορφώνουν το σήμερα και το αύριο της βιομηχανίας.

Μπορείτε να δείτε τους εκθέτες εδώ.

  • Με πολυθεματικό πρόγραμμα συνεδριακών εκδηλώσεων.

Για τρεις ημέρες το INDUSTRY.TEC FORUM φέρνει στο προσκήνιο κάθε ζήτημα που απασχολεί τη βιομηχανία σήμερα μέσα από ενημερωτικές εκδηλώσεις, εταιρικές παρουσιάσεις και σεμινάρια. Η 4η βιομηχανική επανάσταση και ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η οργάνωση και διαχείριση των βιομηχανικών χώρων, αλλά και τα logistics και η πιστοποίηση θα είναι μερικά μόνο από τα θέματα συζήτησης.

Το πρόγραμμα του INDUSTRY.TEC FORUM θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.

  • Εγγραφείτε online πατώντας εδώ.
  • Μπορείτε να συμπληρώσετε και να εκτυπώσετε την πρόσκλησή σας εδώ.
  • Δείτε το τηλεοπτικό σποτ της έκθεσης εδώ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
WordPress Ads