Σημαντικές ειδήσεις

Νέος Οικονομικός Διευθυντής της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ο κ. Δημοσθένης Ρέβελας

Η εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ ανακοινώνει ότι ο κ. Δημοσθένης Ρέβελας αναλαμβάνει από την 1η Ιουνίου 2021 τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή του Ομίλου, διαδεχόμενος τον κ. Γεώργιο Πουλόπουλο, ο οποίος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Όμιλο.

Ο κ. Δ. Ρέβελας υπήρξε, μέχρι πρόσφατα, Οικονομικός Διευθυντής και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Γρηγόρης ΑΒΕΕ, στέλεχος της Alpha Bank (2013-2018) σε διάφορες θέσεις ευθύνης όπως, Διευθυντής στη Διεύθυνση Παρακολουθήσεως μη Εξυπηρετούμενων Δανείων Wholesale, Υποδιευθυντής Διεύθυνσης Στρατηγικής και Γενικός Διευθυντής και μέλος ΔΣ στην Alpha Finance (1993-2013), έχοντας παράλληλα διατελέσει και Corporate Officer στην Credit Commercial de France (1991-1993).

O κ. Δ. Ρέβελας είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MBA από το University of Sheffield και πτυχίου Χημείας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Ε. Μπουλούτας, αναφερόμενος στην ανάληψη του ρόλου του Group CFO της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, δήλωσε:

«Θα ήθελα να καλωσορίσω τον κ. Δ. Ρέβελα στον Όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ, προσβλέποντας στην ουσιαστική συμβολή του σε ένα κομβικό σημείο εκσυγχρονισμού του Ομίλου ο οποίος υλοποιεί ολοκληρωμένο πρόγραμμα αναδιοργάνωσης στη λειτουργική και χρηματοοικονομική του δομή. Εκτιμώ ότι η μακρόχρονη εμπειρία και οι γνώσεις του κ. Δ. Ρέβελα θα βοηθήσουν στο μετασχηματισμό του Ομίλου ώστε να εξελιχθεί αλλά και να ανταποκριθεί με επιτυχία στις μελλοντικές προκλήσεις.

Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιώργο Πουλόπουλο, ο οποίος  με υπευθυνότητα ανταπεξήλθε στα απαιτητικά καθήκοντά του και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στη μετέπειτα επαγγελματική του πορεία».  

Ελέγξτε επίσης

5ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Γιώργος Καραγιάννης: Έως τις αρχές του 2023 δημοπρατούνται έργα 4 δισ. και δημιουργούνται 200.000 νέες …

Τα Περιοδικά μας