Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

Νέο video με εκπληκτικά πλάνα εργασιών συντήρησης της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου

Η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, μία από τις μεγαλύτερες καλωδιωτές γέφυρες πολλαπλών ανοιγμάτων στον κόσμο, με μεταλλικό κατάστρωμα συνολικής επιφάνειας 135.500 τετραγωνικών μέτρων που φέρει 247.500 κοχλίες, απαιτεί σύνθετη διαχείριση και συνεχείς επενδύσεις στην συντήρηση υψηλού επιπέδου. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, στιγμιότυπα από τις εργασίες επιθεώρησης στα καλώδια και τις εξωτερικές επιφάνειες των πυλώνων της:

Οι θεαματικές αυτές εργασίες πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του προγράμματος επιθεωρήσεων & συντήρησης της παραχωρησιούχου εταιρείας. Η ΓΕΦΥΡΑ, ως μέλος του δικτύου της VINCI Highways, αξιοποιεί την τεχνογνωσία μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης αυτοκινητοδρόμων υπό παραχώρηση παγκοσμίως, θέτοντας νέα πρότυπα στη Συντήρηση & Λειτουργία έργων υποδομής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΦΥΡΑ Πάνος Λούκας δήλωσε σχετικά:

«Από την έναρξη λειτουργίας της Γέφυρας το 2004 μέχρι σήμερα εφαρμόζουμε την τεχνογνωσία της VINCI Highways, ώστε οι χρήστες μας να απολαμβάνουν τη μέγιστη ασφάλεια και τη βέλτιστη εμπειρία οδήγησης. Οι επιθεωρήσεις από την ομάδα των αλπινιστών που μας προσέφερε και τις εντυπωσιακές εικόνες που θα απολαύσετε στο video, είναι μέρος της επένδυσης ύψους €7 εκ. που υλοποιούμε για την περίοδο 2023-2024. Η Γέφυρα αποτελεί βασικό μοχλό βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών στις δύο πλευρές του Στενού και σε αυτό το πλαίσιο δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε προωθώντας την θετική κινητικότητα. Ανανεώνουμε λοιπόν το ετήσιο ραντεβού μας για τις επιθεωρήσεις που διενεργούν οι Αλπινιστές για το καλοκαίρι του 2024, όταν θα συμπληρώνονται 20 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του Έργου, με περισσότερες εντυπωσιακές εικόνες»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
WordPress Ads