Σημαντικές ειδήσεις

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΩΝ: Δείτε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα έργων υψηλών προδιαγραφών

Ο κλάδος των έργων έχει σήμερα ανάγκη από νέα και σύγχρονα μηχανήματα που ενσωματώνουν νέες τεχνολογίες. Το περιοδικό «Εργοταξιακά Θέματα» επικοινώνησε με εταιρείες που εκπροσωπούν κατασκευαστικούς οίκους μηχανημάτων υψηλών προδιαγραφών, και σας παρουσιάζει αλφαβητικά όσες εταιρείες ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας να μας ενημερώσουν για τα μηχανήματα που διαθέτουν.

 

Β. ΚΤΕΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών για μηχανήματα JCB

Η εταιρεία «Β. Κτενίδης & Σία Ο.Ε.» δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1973, με στόχο την κάλυψη αναγκών σε ανταλλακτικά χωματουργικών μηχανημάτων. Η εταιρεία επανδρώνεται από έμπειρα στελέχη, με παρουσία άνω των 30 ετών στο χώρο της εισαγωγής και της εμπορίας ανταλλακτικών για μηχανήματα JCB. Η συνεχής ανοδική πορεία και η συσσωρεμένη πείρα εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα. Μοναδική μέριμνα της εταιρείας είναι να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών της προσφέροντας ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά, σε προσιτές τιμές και με ασυναγώνιστους χρόνους παράδοσης.

ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΣ

Μηχανή εκτόξευσης σκυροδέματος «Γκανάιτ G8»

Η μηχανή εκτόξευσης σκυροδέματος «Γκανάιτ G8» είναι ελληνικής κατασκευής, και παράγεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του συστήματος πιστοποίησης ISO9001:2015. Η εικοσαετής και πλέον εμπειρία του «Εκτοξευτή» στο χώρο κατασκευής μηχανημάτων καθιστά το προσωπικό του απόλυτα εξειδικευμένο, ικανό και υπεύθυνο για παροχή μηχανημάτων υψηλών προδιαγραφών. Το μηχάνημα είναι ιδανικό για εκτόξευση σκυροδέματος και κατά περίπτωση αμμοβολή, με μέγιστο ύψος παροχής τα 60m και οριζόντια παροχή μέχρι τα 150m, ενώ για οριζόντιες μεταφορές άνω των 80m προτείνεται η χρήση μεταλλικών σωλήνων.

Λειτουργία του G8: Το υλικό εισέρχεται σε ξηρή μορφή σκόνης και αδρανών στη χοάνη, και η απορρόφησή του γίνεται ομαλά χάρη στο αυτόματο σύστημα πνευματικής δόνησης. Στη συνέχεια το σύστημα άντλησης προωθεί το στεγνό υλικό με την κατάλληλη ρύθμιση της παροχής του αέρα έως το ακροφύσιο, το οποίο κατασκευάζεται από ελαφρύ πολυμερές υλικό. Ο σχεδιασμός του περιμετρικού μηχανισμού ενυδάτωσης του υλικού συμβάλλει στη δημιουργία ομογενούς τελικού εκτοξευόμενου σκυροδέματος, ενώ ο χειριστής του πιστολιού μπορεί με ευκολία να εκτοξεύσει το υλικό σε οποιαδήποτε επιφάνεια επιθυμεί.

ΚΥΖΙΡΙΔΗΣ Α.Ε.

Επισκευή και εμπορία ανταλλακτικών εκσκαφέων

Η εταιρεία «Κυζιρίδης Α.Ε.» εξειδικεύεται στην επισκευή και εμπορία ανταλλακτικών και μηχανημάτων στον τομέα του εκσκαφέα, πραγματοποιώντας πωλήσεις εξειδικευμένων επαγγελματικών μηχανημάτων και προσφέροντας λύσεις υψηλής πιστότητας σε επαγγελματίες.

Όπως αναφέρει η εταιρεία όλα τα μηχανήματά της είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα για την καλή λειτουργία τους από κορυφαίους οίκους, όπως είναι η «Liebherr France – SAS».

Σε όλες τις πωλήσεις, ελέγχει λεπτομερώς τα μηχανήματα και προσφέρει εγγυήσεις ποιότητας, θεωρώντας απόδειξη της ποιότητας των υπηρεσιών της την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι πελάτες της.

 

 

 

 

 

 

ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ

Μικρά μηχανήματα της Komatsu

Τα μικρά μηχανήματα της Komatsu έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με τα ίδια κορυφαία πρότυπα που ισχύουν για όλα τα μηχανήματα της κατασκευαστικής και εξορυκτικής βιομηχανίας.

Οι μικροί εκσκαφείς, οι τροχοφόροι φορτωτές, οι φορτωτές – εκσκαφείς και τα φορτωτάκια πλάγιας ολίσθησης ενσωματώνουν την ασυναγώνιστη τεχνολογία που διαθέτουν μεγαλύτερα προϊόντα –τεχνολογία όπως είναι τα υδραυλικά συστήματα κλειστού κέντρου HydrauMind ή το σύστημα απομακρυσμένης παρακολούθησης και τηλεματικής Komtrax.

Τα μικρά μηχανήματα της Komatsu χρησιμοποιούνται σε ποικίλους βιομηχανικούς κλάδους σε ολόκληρο τον κόσμο, όπου υπάρχει ανάγκη για αξιόπιστο και ανθεκτικό κόμπακτ χωματουργικό εξοπλισμό.

Χρήστες αυτών των μηχανημάτων είναι εταιρείες ενοικίασης και εκμίσθωσης, εργολάβοι έργων πολιτικού μηχανικού, οικοδομικές, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εταιρείες, κατασκευαστές αποχετεύσεων, επιχειρήσεις τοπικής αυτοδιοίκησης, επιχειρήσεις καθαρισμού χώρων, εταιρείες κατασκευής και συντήρησης οδών, βιομηχανικές εταιρείες, εργολάβοι μικρών έργων υποδομής κ.ά.

 

ΤΕΧΝΟΜΗΧΑΝΙΚΗ

Κατασκευή κι επισκευή εξαρτημάτων χωματουργικών μηχανημάτων

Η «Τεχνομηχανική» ιδρύθηκε το 1975 με κύριο αντικείμενο την κατασκευή κι επισκευή εξαρτημάτων για όλες τις κατηγορίες και τους τύπους χωματουργικών μηχανημάτων. Έκτοτε, ξεχώρισε στην ελληνική αγορά για την ποιότητα των υπηρεσιών της. Είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου «Hardox Wearparts» και, όπως αναφέρει, έχει πιστοποιηθεί για το δικαίωμα να αναγράφει «Hardox In My Body» στα προϊόντα της.

Από το 2014 κατασκευάζει εξαρτήματα για μηχανήματα που λειτουργούν σε ακραίες συνθήκες λατομείων μαρμάρου και γρανίτη. Έχει αναπτύξει πλήρη σειρά προϊόντων για την κάλυψη των αναγκών των πελατών της, η οποία σειρά χαρακτηρίζεται από μέγιστη αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής.

ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ Α.Ε.

Τηλεσκοπικοί φορτωτές Liebherr

Οι τηλεσκοπικοί φορτωτές (telehandlers) της Liebherr έχουν αναγνωριστεί εδώ και χρόνια ως ισχυρά μηχανήματα γενικής χρήσης, γρήγορα και ευέλικτα, με ισχυρό υδραυλικό σύστημα λειτουργίας για αποτελεσματική μεταφορά και συσσώρευση μεγάλων ποσοτήτων υλικού.

Η καμπίνα του μηχανήματος με ευρύχωρο εσωτερικό και εργονομικά χειριστήρια παρέχει πανοραμική θέα, ξεκούραστη και συνθήκες παραγωγικής εργασίας. Η υδροστατική μετάδοση κίνησης με αδιάκοπη επιτάχυνση και εξαιρετική ευελιξία εξασφαλίζουν γρήγορη ροή εργασίας, ακόμη και σε περιορισμένους χώρους. Ο ηλεκτρονικός έλεγχος συνεχούς κατανομής ισχύος μεταξύ των συστημάτων μετάδοσης και ανύψωσης εγγυάται χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Η σειρά των μοντέλων καλύπτει όλες τις πιθανές εκδόσεις των μοντέλων χωρίς ποδαρικά, για ύψος εργασίας από 6 μ. έως και 10 μ. και για ανύψωση φορτίων από 3,3 έως και 6 τόνους. Για πιο απαιτητικές εφαρμογές με ισχυρότερο υδραυλικό σύστημα διατίθεται ως στάνταρ η έκδοση S. Με προέλευση από την Αυστρία, οι τηλεσκοπικοί φορτωτές Liebherr διασφαλίζουν υψηλή ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία, αξίες στις οποίες η Liebherr παραμένει πιστή εδώ και δεκαετίες.

CΙΤΥPUMP

Αντλία δικτύου Sanima

Η αντλία Putzmeister M20-4H επί φορτηγού Mercedes Axor 1829 είναι ευέλικτη και μικρή σε διαστάσεις, έχει θεωρητική δυνατότητα άντλησης ενενήντα κυβικών την ώρα και είναι ιδανική σε περιορισμένους χώρους.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, έχει εξαιρετικά χαμηλό ύψος, που ξεδιπλώνει στα 3,90 μ., πλεονέκτημα που την κάνει μοναδική σε συνδυασμό με το μικρό χώρο που καταλαμβάνει, έχοντας πλήρη ανάπτυξη στα ποδαρικά της 3,40 μ. εμπρός και μόλις 2,60 μ. στο πίσω μέρος.

Όταν μια συμβατική αντλία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η πρόσβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με σωλήνες, η αντλία Putzmeister M20-4H δίνει τη λύση, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός πόλεων, σε εσωτερικά κτιρίων, σε βιομηχανικά κτίρια, κάτω από γέφυρες και σε τούνελ, έχοντας δυνατότητα μετακίνησης με ανοιχτή μπούμα.

ERGON TΖΑΝΙΔΑΚΗΣ ΕΠΕ

Ερπυστριοφόρος εκσκαφέας Doosan DX235LCR-7

Η εταιρεία «Ergon Τζανιδάκης ΕΠΕ» παρουσιάζει τον ερπυστριοφόρο εκσκαφέα DX235LCR-7 της Doosan, που είναι εξοπλισμένος με κινητήρα DL06 Stage V και έχει διάμετρο περιστροφής μόλις 4,04 m. Με τη χρήση ενός προαιρετικού βαρέος αντιβάρου, μπορεί εύκολα να διαχειριστεί ογκώδη αντικείμενα όπως είναι σωλήνες και μεγάλοι τσιμεντόλιθοι. Ωστόσο, με το νέο σχεδιασμό του αντίβαρου, η διαδικασία συντήρησης γίνεται ακόμα πιο απλή.

Η οθόνη αφής 8 ιντσών Doosan Smart Touch παρέχει εύκολη πλοήγηση στο μενού, καθώς και εναλλαγή στις λειτουργίες εργασίας και ισχύος που ταιριάζουν καλύτερα σε κάθε εργασία. Για παράδειγμα, με τη νέα λειτουργία Fine Swing Mode, μειώνονται οι κραδασμοί στην αρχή και στο τέλος κάθε κίνησης της μπούμας, ενώ με τη λειτουργία Attachment Mode αυξάνεται η ακρίβεια ελέγχου των εξαρτημάτων, επιτρέποντας την σωστή κατανομή της υδραυλικής παροχής.

Το σύστημα κάμερας 360 μοιρών (που διατίθεται ως προαιρετική επιλογή) δίνει στο χειριστή άριστη περιμετρική ορατότητα για μεγιστοποίηση της ασφάλειας στο εργοτάξιο, παρέχοντας πλήρη εικόνα του περιβάλλοντος χώρου του μηχανήματος.

 

MALNET GROUP ΑΦΟΙ ΜΑΛΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΙ

Η Sandvik αποκαλύπτει τον κινητό κρουστικό θραυστήρα σειράς 3 – QI353

Η Sandvik Mobile Crushers and Screens είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ύπαρξη του νέου κρουστικού θραυστήρα μεσαίου μεγέθους QI353 (ανοίγματος 1170 x 730 mm & διαμέτρου ρότορα 1150 mm), του πρώτου από τα νέα προϊόντα της σειράς τρίτης γενιάς. Σχεδιασμένο ως απάντηση στην έρευνα των πελατών, το QI353 δίνει μεγαλύτερη παραγωγικότητα, χρόνο λειτουργίας, αποτελεσματικότητα, ευελιξία, συνδεσιμότητα και ασφάλεια καινοτομώντας στο σχεδιασμό του.

Σύνοψη βασικών χαρακτηριστικών:

 • Άνοιγμα τροφοδοσίας 1170 x 730 mm & διάμετρος ρότορα 1150 mm.
 • O τροφοδότης έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφεύγεται μπλοκάρισμα του υλικού με συνέπεια τη συνεχόμενη λειτουργία του σπαστήρα.
 • Τεχνολογία σύνθλιψης PRISEC με δυνατότητα λειτουργίας σε πρωτογενείς ή δευτερεύουσες εφαρμογές.
 • Βασική προσφορά που περιλαμβάνει μαγνήτη πάνω από την ταινία ρυθμιζόμενου ύψους, δονητικό προκόσκινο, τροφοδότη κάτω από τον σπαστήρα, μεταφορική ταινία προδιαλογής απόρριψης βρώμικου υλικού, κεραμικά μαχαίρια και ασύρματη παρακολούθηση.
 • Η ρύθμιση των πλακών κρούσεως καθώς και η δυνατότητα ρύθμισης της ταχύτητας του σπαστήρα, δίνουν τη δυνατότητα για ένα μεγάλο εύρος παραγόμενου υλικού με την επιθυμητή κοκκομετρία.
 • Προαιρετικό αναρτώμενο κόσκινο HS323 2 πατωμάτων και εξαγωγή 3 υλικών.
 • Μειωμένοι ρύποι κινητήρα σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα για μέγιστη απόδοση ισχύος και οικονομία καυσίμου.
 • Ευκολία χειρισμού με το διαισθητικό νέο σύστημα ελέγχου OptikTM
 • Ο απομακρυσμένος έλεγχος βασικών παραμέτρων My Fleet για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του μηχανήματος.
 • Ασφαλιστικές δικλείδες, επέκταση εγγύησης & πακέτο συντήρησης για μεγαλύτερο χρόνο ασφαλούς λειτουργίας.

MAN – AIR Α.Ε.

Διατρητικό μηχάνημα επιφανείας Sandvik Commando DC300Ri

Η «Man-Air Α.Ε.» παρουσιάζει το ανανεωμένο διατρητικό μηχάνημα επιφανείας Sandvik Commando DC300Ri. Είναι ελαστικοφόρο μοντέλο Top-hammer με εύρος διατρημάτων 38-64mm, υψηλή σταθερότητα και άριστη ικανότητα κίνησης σε δύσκολους εδαφικούς σχηματισμούς, ενώ διαθέτει σύγχρονο σύστημα τηλεχειρισμού.

Ο συνδυασμός της εκ νέου σχεδιασμένης μπούμας με τη δυνατότητα περιστροφής κατά 360 μοίρες και με την αξιόπιστη σφύρα HL300, καθιστά το Commando DC300Ri μηχάνημα υψηλής παραγωγικότητας και χαμηλού κόστους λειτουργίας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, αποτελεί στην κατηγορία του την ιδανικότερη επιλογή για παραγωγή σε μικρά λατομεία, λατομεία μαρμάρων και έργα οδοποιίας, καθώς και για τοποθέτηση αγκυρίων σε σήραγγες, ενώ πρόσφατα παραδόθηκαν στην Ελλάδα δύο τέτοια μηχανήματα που λειτουργούν επιτυχώς σε λατομεία εξόρυξης μαρμάρων.

MB CRUSHER

Φίλτρα άξονα για μικρούς και μεσαίους εκσκαφείς

Η MB Crusher παρουσιάζει στην αγορά τα νέα φίλτρα άξονα MB-HDS που είναι σχεδιασμένα για μικρούς και μεσαίους εκσκαφείς.

Οι νέες μονάδες συνδυάζουν αποτελεσματικότητα και ευελιξία προσφέροντας λύσεις σε σύνθετες εργασίες, τις οποίες απλοποιούν τα προστατευτικά του άξονα.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Το MB-HDS207 ζυγίζει 98 κιλά και είναι συμβατό με μικρούς εκσκαφείς με βάρος λειτουργίας από 1,3 έως 2,8 τόνους.
 • Το MB-HDS212 ζυγίζει 480 κιλά και μπορεί να εγκατασταθεί σε μεσαίους εκσκαφείς και φορτωτές εκσκαφείς από 8 έως 9 τόνους, καθώς και σε φορτωτές ολίσθησης από 4 έως 5 τόνους.

Χάρη στη σύνδεση του ζεύκτη που είναι χαμηλωμένη από την υπόλοιπη μονάδα, διατηρείται περισσότερος έλεγχος κατά τις φάσεις φόρτωσης και επεξεργασίας, διευκολύνοντας την εκτέλεση της εργασίας.

Παράλληλα, οι σήτες άξονα έχουν ένα σφραγισμένο κάλυμμα σχεδιασμένο να αντέχει τη μακροχρόνια χρήση, αλλά και να προστατεύει τα εσωτερικά μέρη του μηχανήματος από υλικά, όπως είναι η βρομιά και η άμμος.

NORDMET HELLAS A.E.

Σπαστήρες και κόσκινα της Metso:Outotec

«Στη Metso-Outotec, αναφέρει η Nordmet Hellas A.E., αυτό που μετράει πραγματικά είναι η ποιότητα κατασκευής των μηχανημάτων, η φιλικότητα προς το χρήστη, αλλά και η ποιότητα των υπηρεσιών και της υποστήριξης.

»Η Nordmet Hellas A.E., με περισσότερο από έναν αιώνα εμπειρίας και τεχνογνωσίας και μια απαράμιλλη βάση γνώσεων, προσφέρει σήμερα στους πελάτες της μηχανήματα για διαδικασίες κοσκίνισης και θραύσης που αποφέρουν κέρδος. Κάθε Μetso Lokotrack έχει φτιαχτεί για να αντέχει για δεκαετίες, γεγονός που το αποδεικνύει το πρώτο Lokotrack που φτιάχτηκε το 1985 και είναι ακόμη σε καθημερινή χρήση.

»Το υψηλό επίπεδο μηχανικής, μαζί με επίμονους ποιοτικούς ελέγχους και δοκιμές, διασφαλίζει ότι κάθε Lokotrack λειτουργεί εικοσιτέσσερις ώρες την ημέρα, τριακόσιες εξήντα πέντε ημέρες το χρόνο. Η κορυφαία ποιότητα των εξαρτήματα Metso μαζί με τους κινητήρες ντίζελ Caterpillar / Volvo εγγυώνται ότι το Lokotrack θα λειτουργεί ομαλά, αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

»Ακόμη το Lokotrack είναι εύκολο στον χειρισμό και τη συντήρηση. Η διαδικασία ξεκινάει και σταματάει με ένα μόνο κουμπί, ενώ υπάρχει διαγνωστικός έλεγχος σε πραγματικό χρόνο και εύκολη βελτιστοποίηση της διαδικασίας».

Η «Nordmet Hellas A.E.» διαθέτει τη σειρά LT που περιλαμβάνει σπαστήρες και κόσκινα, καθώς και τη σειρά ST που περιλαμβάνει μόνο κόσκινα, ανάλογα με την ανάγκη της παραγωγής.

NOTIS CRANES MΟΝ. IKE

Η εταιρεία «Notis Cranes Mον. IKE» παρουσιάζει στην αγορά τον τηλεσκοπικό γερανό τύπου αράχνης με εκπληκτικά μικρές διαστάσεις που τον καθιστούν ικανό να διέρχεται μέσα από στενά περάσματα 0,80 m. Λειτουργεί με πετρέλαιο αλλά και με τη βοήθεια ηλεκτροκινήτηρα για να εργάζεται χωρίς εκπομπή καυσαερίων. Έχει μέγιστη ανυψωτική ικανότητα 2,82 ton και μέγιστο ύψος ανύψωσης 9,8 m. Το μηχάνημα δέχεται επίσης ηλεκτρικές βεντούζες υαλοπινάκων, κατάλληλες για τοποθέτηση frameless κουφωμάτων.

PROTEM GROUP A.B.E.T.E.

Παρασκευαστήρια σκυροδέματος τύπου κοντέινερ

Η «Protem Group A.B.E.T.E.» σχεδιάζει, κατασκευάζει και διαθέτει στην ελληνική αγορά εργονομικά και ευκόλως μεταφερόμενα συγκροτήματα παραγωγής σκυροδέματος, ικανά να καλύψουν κάθε ανάγκη. Ο αναμεικτήρας διπλού άξονα 2,5 m3 με τον οποίο είναι εξοπλισμένα διασφαλίζει παραγωγική ικανότητα που αγγίζει τα 100 m3 / ώρα, ενώ η ύπαρξη τεσσάρων διαμερισμάτων αδρανών χωρητικότητας 100 m3 εγγυάται την αυτονομία της μονάδας.

Το βασικό συγκρότημα παραδίδεται σε πέντε τμήματα που έχουν το μέγεθος και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των τυποποιημένων εμπορευματοκιβωτίων και μεταφέρονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως αυτά. Έτσι ελαχιστοποιούνται όλα τα υπόλοιπα έξοδα που επιβαρύνουν τον αγοραστή, όπως η μεταφορά, τα έργα πολιτικού μηχανικού, η εγκατάσταση κλπ.

Σύμφωνα με την εταιρεία, αρκούν μόλις τρεις ημέρες για την ανέγερση καιτην έναρξη της παραγωγής, ενώ για την εγκατάσταση δεν απαιτείται παρά μια επιφάνεια 20 x 20m.

Ολόκληρο το παρασκευαστήριο συνοδεύεται από πιστοποιητικό CE καθώς και από την εγγύηση και αξιοπιστία της Protem, μιας εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο του έτοιμου σκυροδέματος για περισσότερα από τριάντα χρόνια.

SPANOS GROUP

Αντλία σκυροδέματος CIFA K40H 40 μέτρων

Η CIFA αποτελεί το μοναδικό κατασκευαστή παγκοσμίως που χρησιμοποιεί την τεχνολογία των ανθρακονημάτων στις αντλίες σκυροδέματος. Με τον τρόπο αυτό μπορεί και προσφέρει μεγαλύτερα μήκη ιστού δίχως να αυξάνεται το μέγιστο βάρος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η K40H Carbotech, αντλία 40m που μπορεί να τοποθετηθεί σε τριαξονικό πλαίσιο διατηρώντας το συνολικό βάρος του μηχανήματος κάτω από είκοσι έξι τόνους.

Η CIFA K40H διαθέτει ιστό πέντε βελονιών λειτουργίας RZ, από τα οποία το τέταρτο και το πέμπτο βελόνι είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με πρωτοποριακό ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης Smartronic Silver, το οποίο προσφέρει απόλυτο έλεγχο σταθερότητας και διαθέτει αντλητικό σύστημα 160m3/h.

Η CIFA αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από τη Spanos Group.

TVH

Ανταλλακτικά και αξεσουάρ μηχανημάτων έργων

Η TVH είναι κορυφαίος πάροχος ποιοτικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για χειρισμό υλικών, για βιομηχανικά οχήματα, για κατασκευές και για γεωργικό εξοπλισμό. Όπως αναφέρει η εταιρεία, διαθέτει αξιόπιστη εξυπηρέτηση, υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, εξαιρετική διαθεσιμότητα προϊόντων και συνεχώς εξελισσόμενη γκάμα ανταλλακτικών και εξοπλισμού, και ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της που την κάνουν να ξεχωρίζει στο χώρο είναι:

 • Η γρήγορη παράδοση, με το 99,8% των παραγγελιών να παραδίδονται στο συμφωνημένο χρονικό πλαίσιο.
 • Τα 78 υποκαταστήματα ανταλλακτικών σε όλο τον κόσμο.
 • Οι ικανοποιημένοι πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία, διαθέτει ποιοτικά ανταλλακτικά για οικοδομικό εξοπλισμό με πάνω από 7 εκατομμύρια γνωστές αναφορές που είναι άμεσα διαθέσιμες, ενώ οι αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι εγγυώνται την αξιοπιστία των ανταλλακτικών.

Τέλος, τονίζει ότι το 80% των προϊόντων της πληρούν όλες τις απαιτήσεις των κατασκευαστών γνήσιου εξοπλισμού (Original Equipment Manufacturer [OEM]) και είναι κατάλληλα για τα μηχανήματα όλων των μεγάλων οίκων, όπως είναι οι Bobcat, Caterpillar, JCB, JLG, Haulotte, Kubota, Manitou και Merlo.

Ελέγξτε επίσης

Στον Νέο Κόσμο το 9ο πάρκο “τσέπης”, ένας πρότυπος χώρος αναψυχής

Οι γειτονιές της Αθήνας αποκτούν σταδιακά περισσότερο χρώμα, ζωή και “ανάσες” πρασίνου. Ο Δήμος Αθηναίων, …

Τα Περιοδικά μας