Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

MB CRUSHER: Τηλεσκοπικοί ανυψωτές και εξοπλισμός

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Αυτή η φράση δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινή σε ό,τι αφορά εργοτάξια σε αστικές και μητροπολιτικές περιοχές. Στα εργοτάξια όπου οι τηλεσκοπικοί ανυψωτές γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, είναι πλέον η πρώτη επιλογή για να προχωρήσουν οι εργασίες – μια εξαιρετική επιλογή μιας και είναι τόσο ευέλικτοι.

Ανυψώνουν. Μετακινούν. Τοποθετούν.

Αλλά επίσης θρυμματίζουν. Και κοσκινίζουν.

Επειδή τα μηχανήματα αυτά μπορούν σίγουρα να χρησιμοποιηθούν ως μίνι γερανοί για την ανύψωση φορτίων, τη μετακίνηση και τοποθέτηση τούβλων, χαλικιών, ξυλείας και πολλών άλλων πραγμάτων. Μπορούν όμως να χρησιμοποιηθούν και ως θραυστήρες ή κόσκινα για τον καθαρισμό και τη διαλογή του υλικού. Με ποιο τρόπο? Με την εγκατάσταση εξοπλισμού MB Crusher.

Γιατί λοιπόν να περιορίσετε τη χρήση του μόνο στη μεταφορά υλικών, όταν μπορείτε να εγκαταστήσετε εξαρτήματα MB Crusher στον τηλεσκοπικό χειριστή και να ολοκληρώσετε κι άλλες εργασίες που διαφορετικά θα απαιτούσαν περισσότερο προσωπικό και εξοπλισμό;

Με ένα μόνο μηχάνημα – τον τηλεσκοπικό ανυψωτή – και έναν χειριστή, είναι δυνατόν να γίνουν πολλές άλλες εργασίες που θα απαιτούσαν άλλους τύπους μηχανημάτων, εξοπλισμού και ανθρώπινου δυναμικού. Και εγγυάται επίσης μικρότερο αντίκτυπο στο κόστος και τα χρονοδιαγράμματα του εργοταξίου.

Ποια εξαρτήματα MB Crusher μπορούν να ταιριάξουν με τηλεσκοπικούς ανυψωτές;

Σειρά κάδων θραύσης MB-L: Τέσσερα διαφορετικά μοντέλα που μπορούν να εγκατασταθούν ανάλογα με το βάρος του μηχανήματός , μετατρέποντας τον τηλεσκοπικό ανυψωτή σε έναν πραγματικό σιαγονοφόρο θραυστήρα για το θρυμματισμό και τη μείωση του μεγέθους των κόκκων του αδρανούς υλικού απευθείας στο εργοτάξιο.

Σειρά κάδων διαλογής MB-HDS: Τέσσερα διαφορετικά μοντέλα μπορούν να προσαρτηθούν στον τηλεσκοπικό ανυψωτή και να τον μετατρέψουν σε μηχάνημα ικανό να διαχωρίζει και να θρυμματίζει διαφορετικούς τύπους υλικών.  Από χώμα εκσκαφών μέχρι απόβλητα κατεδαφίσεων, ξύλο, γυψοσανίδες, τα πάντα στο εργοτάξιο μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν άμεσα. Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά αυτής της σειράς είναι η ευκολία με την οποία οι άξονες μπορούν να αλλαχθούν απευθείας στο εργοτάξιο: έτσι, με ένα MB-HDS και διαφορετικούς τύπους ρότορα, το τηλεσκοπικό μηχάνημα γίνεται ένα ευέλικτο μηχάνημα για την εκτέλεση διαφορετικών τύπων εργασιών.

Σειρά κάδων κοσκινίσματος MB-LS: Δύο μοντέλα περιστροφικών κόσκινων μπορούν να εγκατασταθούν στο τηλεσκοπικό όχημα όταν είναι απαραίτητο να διαχωριστεί το λεπτόκοκκο υλικό από το χονδρό με ακρίβεια. Και τα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με καλάθια από εναλλάξιμα αρθρωτά πάνελ, τα οποία διατίθενται με διαφορετικά μεγέθη οπών ανάλογα με τις απαιτήσεις..

Video https://vimeo.com/670240491

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
WordPress Ads