Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

MB Crusher: Νέος κάδος διαλογής για μικρούς και μεγάλους φορτωτές

Με βάρος ένα τόνο και χωρητικότητα φορτίου 0,6 m3 για ένα εξάρτημα ευέλικτο και αξιόπιστος, η MB Crusher παρουσίασε στην πρόσφατη έκθεση Bauma, το νέο κάδο διαλογής με άξονες MB-HDS220 ο οποίος είναι ιδανικός για φορτωτές μικρού και μεγάλου μεγέθους, από 4,5 ως 11 τόνους.  Πρόκειται για ένα συμπαγή, ευέλικτο και εξαιρετικά εύχρηστο νέο κάδο διαλογής με άξονες MB Crusher MB-HDS220 ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τις εργασίες, να μειώσει τους χρόνους επεξεργασίας των υλικών, και να εξοικονομήσει στα λειτουργικά κόστη.

 

Οι διαστάσεις του ανοίγματος εισόδου στα 2,20 μέτρα διευκολύνει τη φόρτωση με τέτοιο τρόπο ώστε οι ερπύστριες ή οι τροχοί του μηχανήματος έργου  να παραμένουν καθαροί. Το άνοιγμα εισόδου είναι σχεδιασμένο για να οδηγεί γρήγορα το υλικό στους ρότορες. Σε ότι έχει να κάνει με την συντήρηση είναι απλή καθώς η λίπανση γίνεται μέσω κεντρικού συστήματος επιτόπου στο εργοτάξιο, όπως με όλα τα προϊόντα MB Crusher.

 

Το σύστημα ζεύξης είναι σχεδιασμένο ώστε να επιτρέπει τη μέγιστη ελευθερία κινήσεων στο χειριστή και το συγκεκριμένο σύστημα επιτρέπει πράγματι την άψογη ορατότητα του προς επεξεργασία υλικού και του εργοταξίου.

 

Όπως και για τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς HDS, έτσι και με το MB-HDS220 είναι δυνατή η αλλαγή των ροτόρων στο εργορτάξιο με απλό και άμεσο τρόπο από τον ίδιο το χειριστή. Αυτό την καθιστά ένα εξάρτημα ευέλικτο, με το οποίο επεξεργάζονται διάφορα είδη υλικών εύκολα και γρήγορα.

 

Οι τομείς εφαρμογής

 

Σχεδιασμένος για τους τομείς της κηπουρικής, της ανάπλασης τοπίου και τα αστικά εργοτάξια, ο νέος κάδος διαλογής με άξονες MB-HDS είναι η λύση για όλα τα εργοτάξια που πρέπει να συνδυάσουν αποτελεσματικότητα και ευελιξία σε ένα συμπαγές μηχάνημα.


Ένα εξάρτημα που διευκολύνει τις εργασίες όλων των εργοταξίων όπου χρειάζεται ο αερισμός του συμπυκνωμένου εδάφους – για παράδειγμα όταν υπάρχει ένα έργο ανάπλασης τοπίου, ή ενός κήπου ή παρτεριού, ή όταν χρειάζεται να κοσκινίσετε και να καθαρίσετε το χώμα από απόβλητα κατεδάφισης, πέτρες ή ρίζες, ή ακόμα για να επιλέξετε τα υλικά πλήρωσης για χαντάκια, σωληνώσεις και τη δημιουργία υπόβασης.

 

Video: https://vimeo.com/678564962

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
WordPress Ads