Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΣυνεντεύξειςΚυριάκος Κυζι...

Κυριάκος Κυζιρίδης: «Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα του εκσκαφέα»

Η εταιρεία «Κυζιρίδης Α.Ε.» διαθέτει μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών μηχανημάτων στον τομέα του εκσκαφέα και πρωτοπορεί στο χώρο των σχετικών επισκευών, διαθέτοντας ένα ευρύ φάσμα υποστήριξης πελατών σε όλη την Ελλάδα. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Κυριάκος Κυζιρίδης ανέπτυξε την ανοδική πορεία της εταιρείας σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, την οποία παραθέτουμε παρακάτω.

– Η «Κυζιρίδης Α.Ε.» ασχολείται με τις επισκευές και την εμπορία ανταλλακτικών εκσκαφέων από το 1995. Μιλήστε μας για την πορεία της εταιρείας σας μέχρι σήμερα.

– Από το 1995 μέχρι σήμερα, εδώ δηλαδή και 27 χρόνια, η εταιρεία μας σημειώνει αποδεδειγμένα ανοδική πορεία κάθε χρόνο, χάρη στην εξειδίκευση και την εμπειρία που διαθέτουμε. Προσπαθούμε διαρκώς να ασχολούμαστε με νέα πράγματα, με καινούργια σύγχρονα μηχανήματα και νέες υπηρεσίες, επιτυγχάνοντας συνεχή εξέλιξη.

Αυτό βέβαια οφείλεται και στο έμπειρο προσωπικό μας, που τόσα χρόνια το διατηρούμε σταθερό. Έχουμε συγκροτήσει μια πλήρως εξειδικευμένη ομάδα, που συνεχώς μεγαλώνει και εξελίσσεται.

– Πείτε μας για την γκάμα των προϊόντων που διακινείτε στην αγορά των μηχανημάτων έργων.

– Στις αποθήκες μας, οι πελάτες μπορούν να βρουν μεγάλο στοκ επιλεγμένων ανταλλακτικών και να αναζητήσουν ό,τι χρειάζονται από καινούργια, μεταχειρισμένα αλλά και ανακατασκευασμένα προϊόντα. Η μεγάλη γκάμα των ανταλλακτικών που διατηρούμε –και είμαστε περήφανοι για αυτό– δίνει στον πελάτη μας τη δυνατότητα να διαλέξει προϊόντα κυρίως από τις Liebherr και O&K που είναι από τις καλύτερες στο χώρο.

– Συνεργάζεστε με μερικές σημαντικές εταιρείες του εξωτερικού. Μιλήστε μας για αυτές τις συνεργασίες σας.

– Πολλά χρόνια τώρα συνεργαζόμαστε με διάφορες εταιρείες του εξωτερικού, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές στο χώρο της εμπορίας ανταλλακτικών και μηχανημάτων στον τομέα του εκσκαφέα. Με όλες αυτές τις εταιρείες, διατηρούμε συνεργασίες με τις καλύτερες συνθήκες, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις. Γι’ αυτό άλλωστε καταφέρνουμε ως εταιρεία να προσφέρουμε στους πελάτες μας μεγάλη ποικιλία προϊόντων, να εισάγουμε τα πιο αξιόπιστα και ποιοτικά προϊόντα και να εξασφαλίζουμε την άμεση παραλαβή τους.

– Εκτός από την πώληση μηχανημάτων, σε ποιους άλλους τομείς δραστηριοποιείστε;

– Γενικά, εκτός από την πώληση ανταλλακτικών, ο σημαντικότερος τομέας στον οποίο δραστηριοποιείται η εταιρεία μας είναι το σέρβις των μηχανημάτων, ενώ παρέχουμε ακόμη και τεχνική υποστήριξη, ανά πάσα στιγμή και για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα, σε μηχανήματα σε όλη την Ελλάδα.

– Πόσο σημαντική είναι η τεχνική υποστήριξη των πελατών και πώς την παρέχετε;

– Επειδή έχουμε ως στόχο την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, θέλουμε πάντα να προσφέρουμε τις καλύτερες και πιο άμεσες λύσεις. Με αυτό το σκεπτικό, η υποστήριξη των πελατών αποτελεί για την εταιρεία μας μία από τις σημαντικότερες υπηρεσίες.

Σε όλη την Ελλάδα, όλοι οι πελάτες μας μπορούν να λάβουν τεχνική υποστήριξη από το συνεργείο μας ακόμα και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, για οποιαδήποτε ερώτηση ή τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν εν ώρα εργασίας.

Αφού μας δηλώσουν το πρόβλημα, εμείς θα τους παρέχουμε όλες τις αναλύσεις και τα τεχνικά σχέδια που απαιτούνται για να βρεθεί λύση. Αν αυτό δεν είναι δυνατό, φυσικά κλείνουμε αμέσως ραντεβού για σέρβις. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε και διατηρούμε με τους πελάτες μας σχέσεις εμπιστοσύνης τόσα χρόνια, κρατώντας τις υπηρεσίες μας όσο πιο αποτελεσματικές και άμεσες γίνεται.

– Τι σημαίνει κινητό συνεργείο; Πόσο σημαντική είναι αυτή η παρεχόμενη υπηρεσία για την αγορά;

– Το κινητό συνεργείο είναι σίγουρα μία πολύ σημαντική και καινοτόμα υπηρεσία που παρέχουμε. Καθημερινά ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα τρία αυτοκίνητα της εταιρείας μας, πλήρως εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα εργαλεία, και με μερικούς από τους πιο εξειδικευμένους τεχνικούς μας. Έτσι μπορούμε να είμαστε ανά πάσα στιγμή στο σημείο που μας χρειάζονται οι πελάτες μας, για άμεση επισκευή και συντήρηση.

Θέλαμε να είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε τον κάθε πελάτη μας οποιαδήποτε ώρα και ημέρα μας χρειαστεί, και το κάναμε πράξη αυτό με την υπηρεσία του κινητού συνεργείου.

– Τι θα παρουσιάσετε στην 1η διεθνή έκθεση «Ergo.tec – Μηχανήματα Έργων»;

– Στην Ergo.tec έχουμε να παρουσιάσουμε κάποια από τα πιο σύγχρονα προϊόντα που διαθέτουμε. Ουσιαστικά θα παρουσιάσουμε τη μεγάλη γκάμα υδραυλικών σφυριών της HS Hammer που αντιπροσωπεύουμε, αλλά και ανταλλακτικά για υδραυλικές αντλίες και γρανάζια περιστροφής από άλλες ευρωπαϊκές αντιπροσωπίες μας.

Θέλουμε βασικά να μοιραστούμε με τους επισκέπτες της έκθεσης, πρώτον, την καινοτομία μέσα από τις δραστηριότητές μας και, δεύτερον, την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
WordPress Ads