Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023

ERGO.TEC: Το πανόραμα των εκθετών (μέρος α’)

Δηλώσεις συμμετεχόντων στην Ergo.tec / Μηχανήματα Έργων

 

Η έκθεση Ergo.tec αποτελεί το κορυφαίο γεγονός της ερχόμενης χρονιάς για τον κατασκευαστικό κλάδο και έχει δημιουργήσει ήδη ένα κλίμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού στην εγχώρια αγορά. Μετά από αρκετά χρόνια, τα μηχανήματα έργων αναμένεται να κατακλύσουν το M.E.C Παιανίας, ενώ μέσω του Ergo.tec Forum οι εμπλεκόμενοι φορείς και εκπρόσωποι της πολιτείας θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις αρετές του κλάδου, να προτείνουν λύσεις και –το πιο σημαντικό– να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες. Οι πρώτοι συμμετέχοντες είναι γεγονός, και στη νέα θεματική ενότητα του περιοδικού «Το πανόραμα των εκθετών» κάνουν μια πρώτη τοποθέτηση για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

 

 

ΑΦΟΙ ΑΝΑΣΤ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ

Η έκθεση Ergo.tec είναι μια από τις πιο δυναμικές εκθέσεις στον κλάδο των μηχανημάτων έργων, καθώς δίνει ένα πολύ σημαντικό βήμα στους επαγγελματίες να έρθουν σε άμεση επαφή με όλους τους ενδιαφερόμενους του κλάδου, να αναπτύξουν όλες τις νέες καινοτομίες στο χώρο των κατασκευών και να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Σε μια εποχή που ο κατασκευαστικός κλάδος δοκιμάζεται από τις επιπτώσεις της πανδημίας, την ενεργειακή κρίση αλλά και από τις συνεχείς ανατιμήσεις, ευελπιστούμε ότι και αυτή η έκθεση θα πραγματοποιηθεί ακόμα μια χρονιά με επιτυχία και θα συνεχίσει να αποτελεί το πιο σημαντικό εργαλείο προβολής και συνάντησης για όλους μας. Στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια συμμετέχοντας ενεργά ως εκθέτες και σ’ αυτή τη διοργάνωση. Καλή επιτυχία!

 

 

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΚΕ

 

Εδώ και δύο χρόνια ο κλάδος μας έχει σημειώσει μεγάλη πτώση, λόγω της πανδημίας αλλά λόγω και της μεγάλης αύξησης των πρώτων υλών στα ελαστικά. Οι εκθέσεις που γίνονταν κάθε χρόνο έχουν λείψει από τον τελικό καταναλωτή, ο οποίος διστακτικός πια και αβέβαιος για την αυριανή ημέρα, προσπαθεί να δουλέψει με την οικονομικότερη λύση, που στην προκειμένη περίπτωση πολλές φορές είναι τα μεταχειρισμένα ελαστικά.

Μετά από τρία χρόνια παύσης της έκθεσης ευελπιστούμε να είναι μια δυναμική επιστροφή για το χώρο μας, ώστε να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος και να γνωρίσουμε στους πελάτες καινοτομίες που δεν ήξεραν, καθώς και τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας όσον αφορά χωματουργικά ελαστικά, ελαστικά μηχανημάτων σε radial και συμβατικά.

 

 

ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

 

Η επιχείρηση «Καρανάσιος», με έδρα τη Θεσσαλονίκη και κατάστημα στην Αθήνα, μετράει 50 χρόνια λειτουργίας προσφέροντας στον κατασκευαστικό κλάδο μηχανήματα και εργαλεία κορυφαίας ποιότητας, καταξιωμένων ευρωπαϊκών οίκων.

Όλα αυτά τα χρόνια τροφοδοτούμε την ελληνική αγορά με μηχανήματα και εργοταξιακό εξοπλισμό που καλύπτουν όλες τις ανάγκες στην οικοδομή. Παράλληλα διαθέτουμε ανταλλακτικά και παρέχουμε service για την άμεση και πλήρη υποστήριξη των πελατών μας. Η επιχείρησή μας θα συμμετάσχει στην έκθεση μηχανημάτων Ergo.tec τον Απρίλιο του 2023, μία έκθεση η οποία είναι γνωστή τα τελευταία 20 χρόνια στον κατασκευαστικό κλάδο για την οργάνωση, την ποιότητα και τη σταθερότητα των εκθετών.

 

KYZIΡΙΔΗΣ Α.Ε.

 

H Κυζιρίδης Α.Ε., χαιρετίζει την πρώτη διεθνή έκθεση μηχανημάτων έργου Ergo.tec. Αντιλαμβάνεται τις ευκαιρίες που αυτή δημιουργεί στον κλάδο, λόγω του πλουραλισμού των εκθετών και των συμμετεχόντων της, και προσδοκά από τη συμμετοχή της την προβολή της εξέλιξης που έχει επιτύχει τα τελευταία χρόνια, τόσο στον τομέα της ψηφιοποίησης των διαδικασιών όσο και στην ανάπτυξη των λειτουργιών και υπηρεσιών της.

Επιπρόσθετα η έκθεση αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη διεύρυνση επαφών και συνεργασιών σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και αναγνώριση της εταιρείας και του σήματος της.

Ευελπιστούμε ότι η έκθεση Ergo.tec θα αποτελέσει μελλοντικά φάρο για τον κλάδο, φωτίζοντας και καθοδηγώντας τις επιχειρήσεις στους δρόμους που ανοίγονται στον ευρύτερο χώρο των κατασκευών.

 

ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ Α.Ε.

 

Η καρδιά των κατασκευών χτυπάει στην 1η Ergo.tec, που θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο MEC από 21 έως 23 Απριλίου στην Παιανία Αττικής. Η Μαξίμ Καλτσίδης Α.Ε. με 76 χρόνια πορείας και εμπειρίας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι ανάλογων κλαδικών εκθέσεων.

Η έκθεση έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς ανάλογή της έχει να διοργανωθεί 12 χρόνια (προ οικονομικής κρίσης). Η διοργάνωσή της σηματοδοτεί την έξοδο της χώρας μας από παλαιότερες μαύρες εποχές, αλλά και την έναρξη μιας εποχής ανάπτυξης γεμάτης επενδύσεις στην ευρύτερη ελληνική αγορά, τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Οι προσδοκίες από τη συμμετοχή μας στην επερχόμενη έκθεση είναι μεγάλες και προσβλέπουμε να βρεθούμε στο προσκήνιο των εξελίξεων,παρουσιάζοντας νέα προϊόντα που προστίθενται στην ήδη ευρεία γκάμα μας. Φυσικά, στόχος μας πάντα είναι η προσέγγιση νέων αγορών και η σύναψη νέων συνεργασιών στρατηγικής σημασίας.

 

 

ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που ύστερα από αρκετά χρόνια η Μηχανοτενική Ελλάδος θα συμμετάσχει ξανά σε διεθνή έκθεση μηχανημάτων έργου, σε μια εποχή μάλιστα που ο κατασκευαστικός κλάδος καλείται να αντιμετωπίσει πολύ ιδιαίτερες συνθήκες, οι οποίες απαιτούν γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις όσον αφορά τον εξοπλισμό.

Στην τελευταία αντίστοιχη έκθεση που είχαμε συμμετάσχει είχαμε παρουσιάσει τους υδροστατικούς φορτωτές Thomas που πρώτοι είχαμε εισάγει στην ελληνική αγορά.

Στην Ergo.tec τώρα θα παρουσιάσουμε μηχανήματα έργου της Xcmg, της δεύτερης μεγαλύτερης κατασκευάστριας εταιρείας μηχανημάτων έργου στον κόσμο, την οποία έχουμε την τιμή να αντιπροσωπεύουμε σήμερα αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Θα παρουσιάσουμε επίσης μηχανήματα έργου της NTC, εταιρείας που κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα μηχανημάτων οδοποιίας, που είναι επίσης από τις σημαντικότερες μεταξύ των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε.

Θεωρούμε ότι η έκθεση αυτή έλειπε από την ελληνική αγορά και δίνουμε θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όσους συνέλαβαν την ιδέα της ανασύστασής της.

 

ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

 

Με ιδιαίτερη χαρά, η Δ. Τσουκάτος & Σία ΟΕ χαιρετίζει τη διοργάνωση για την Ergo.tec 2023, καθώς έρχεται σε μια καίρια χρονική στιγμή όπου όλοι αναζητούν εξόδους, νέες λύσεις και προπαντός επικοινωνία για την ανάδειξη νέων τρόπων αντιμετώπισης της ολοένα αυξανόμενης ανασφάλειας που υπάρχει στην αγορά.

Πρόθεσή μας είναι να ξανασυστηθούμε στην αγορά με παρουσιάσεις νέων ειδών υδραυλικών συστημάτων υψηλής πίεσης και μηχανημάτων, να αναδείξουμε τις νέες, αλλά και παλιές, διεθνείς συνεργασίες και αντιπροσωπίες μας, καθώς και να έρθουμε σε επαφή με παλιούς και νέους συνεργάτες, ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις για κάθε είδους πρόβλημα που μπορεί να καλύψει η γκάμα των προϊόντων μας.

 

 

CORAL A.E.

 

Είναι ιδιαίτερη τιμή για την Coral να συμμετάσχει στην 1η διεθνή έκθεση Ergo.tec 2023. Την τελευταία δεκαπενταετία, ένας από τους σημαντικότερους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, οι κατασκευές, ήρθε αντιμέτωπος με διαδοχικές σημαντικές κρίσεις, τις οποίες φαίνεται ότι αρχίζει να ξεπερνάει.

Η Coral δραστηριοποιείται σε μια ευρεία γκάμα πετρελαιοειδών προϊόντων, όπως είναι βενζίνη, πετρέλαιο, μαζούτ, άσφαλτο και λιπαντικά. Η καθημερινή λειτουργία της εταιρείας χαρακτηρίζεται από την απαρέγκλιτη τήρηση των κανόνων ασφάλειας, υγείας για όλους τους συνεργάτες μας, καθώς και από πρωτοβουλίες προστασίας του περιβάλλοντος. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας διασφαλίζουν τον ποιοτικό και ποσοτικό έλεγχο των προϊόντων που διανέμονται.

 

EPIROC

 

Η Epiroc είναι ένας κορυφαίος προμηθευτής καινοτόμου και ασφαλούς εξοπλισμού, όπως είναι γεωτρύπανα, εξοπλισμός και εργαλεία εκσκαφής και κατασκευής βράχων για επιφανειακές και υπόγειες εφαρμογές.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ που προγραμματίζουμε για το 2023 στην Ελλάδα, επιβεβαιώσαμε τη συμμετοχή μας στην Ergo.tec, καθώς πιστεύουμε ότι μπορεί να μας δώσει την ευκαιρία να συναντήσουμε βασικούς παράγοντες της κατασκευαστικής βιομηχανίας, εταιρείες γεωτρήσεων και κατεδαφίσεων, καθώς και άλλους σημαντικούς ενδιαφερόμενους φορείς.

Μετά από τα τελευταία δύσκολα χρόνια που σημαδεύτηκαν πρώτα από την πανδημία και στη συνέχεια από τον πόλεμο στην Ουκρανία, είμαστε βέβαιοι ότι η Ergo.tec θα αποτελέσει μια ευκαιρία για την ανάκαμψη του κλάδου, μια σημαντική προβολή της μάρκας μας στην ελληνική αγορά και, τέλος, μια ευκαιρία να καλωσορίσουμε και να συναντήσουμε και πάλι προσωπικά στο περίπτερό μας δυνητικούς πελάτες.

Θα εστιάσουμε στην γκάμα των καινοτόμων υδραυλικών εξαρτημάτων μας, που εξασφαλίζουν στους πελάτες τα μέγιστα οφέλη και τη μεγαλύτερη παραγωγικότητα.

 

JGC ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

 

Η «JGC Συστήματα Γεωπληροφορικής Α.Ε.» αντιπροσωπεύει από το 1999 κορυφαίους οίκους κατασκευής επιστημονικού μετρητικού εξοπλισμού, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε τομείς όπως είναι η τοπογραφία, η υδρογραφία, η τρισδιάστατη τεκμηρίωση, η γεωφυσική, η θερμογραφία, τα drones και τα UAV, η ασφάλεια και η πολιτική προστασία.

Η συμμετοχή μας στην έκθεση Ergo.tec 2023 θα είναι μια ευκαιρία να συζητήσουμε από κοντά τις ιδανικές λύσεις για κάθε επιχείρηση, μέσα από ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών.

 

HPS ΑΝΩΡΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

 

Πιστεύουμε ότι η 1η διεθνής έκθεση Ergo.tec θα συνεισφέρει θετικά στο ρυθμό ανόδου του κατασκευαστικού κλάδου. Μέσω της έκθεσης, μας δίνεται η δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους του κλάδου, σε μια χρονική περίοδο που το έχει τόσο ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε.

Η δική μας συμμετοχή στην έκθεση θα μας δώσει την ευκαιρία να δείξουμε στους επισκέπτες μας ότι έχουμε την άμεση λύση στα προβλήματα που θα προκύψουν στα μηχανήματά τους, σε οποιοδήποτε έργο σε όλη την Ελλάδα, ώστε να εξοικονομήσουν έτσι χρήματα και χρόνο. Όλοι έχουμε να κερδίσουμε από την Ergo.tec, συμμετέχοντες και επισκέπτες!

 

IOLABS

 

Μετά από μια δύσκολη δεκαετία λόγω της οικονομικής κρίσης και της πανδημίας, ο τομέας των κατασκευών, που δοκιμάστηκε περισσότερο από κάθε άλλο κλάδο στη χώρα μας, επανέρχεται σε τροχιά ανάπτυξης.

Η iOLABS θα είναι παρούσα, παρουσιάζοντας τη νέα γενιά αυτοματισμών παραγωγής για τον κλάδο των κατασκευών, του σκυροδέματος, της ασφάλτου και των λατομείων. Θα δοθεί έμφαση στη μέγιστη οικονομία παραγωγής και στο χαμηλό οικολογικό αποτύπωμα, σε αυτοματισμούς έξυπνων κτιρίων & σπιτιών, σε ζυγιστικά συστήματα για πλάστιγγες, σε εκσκαφείς και φορτωτές, καθώς και σε καινοτόμες εφαρμογές για την οργάνωση της επιχείρησης (όπως είναι η διαχείριση προσωπικού και η ωρομέτρηση, καθώς και η διαχείριση καυσίμων και στόλων οχημάτων).

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για την iOLABS Automation & Software Technologies να συμμετέχει στην έκθεση Ergo.tec, η οποία σηματοδοτεί με τον πιο λαμπρό τρόπο το «restart» που συντελείται στον κλάδο. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους διοργανωτές και εκθέτες, και ελπίζουμε η Ergo.tec να γίνει θεσμός για τον κλάδο των κατασκευών.

UNIL OPAL S.A.S.

 

Η γαλλική «Unil Opal S.A.S.» είναι από τους μεγαλύτερους πιστοποιημένους παραγωγούς λιπαντικών υγρών της ευρωπαϊκής ηπείρου. Η δράση της, εκτός από την παραγωγή των προϊόντων αυτών, χαρακτηρίζεται και από την έρευνα και την τεχνογνωσία που διαθέτει με διεθνή πλέον παρουσία.

Με τις πέντε μονάδες παραγωγής της και τη συνεχή επικοινωνία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οχημάτων και μηχανημάτων, αποτελεί εγγύηση για την ορθή συντήρηση των μηχανημάτων έργου, των οχημάτων μεταφοράς, των σκαφών θαλάσσης και των μηχανημάτων της βιομηχανίας.

Η επιλογή της να συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση μηχανημάτων έργων Ergo.tec και να συναντηθεί με τους κατασκευαστές και τους εργολάβους, αναδεικνύει το ενδιαφέρον της για τον συγκεκριμένο κλάδο και για την υπάρχουσα δυναμική των δημόσιων έργων στην Ελλάδα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
WordPress Ads