Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

ΕΛΤΡΑΚ: Νέος εκσκαφέας για απαιτητικές εφαρμογές

Η ΕΛΤΡΑΚ  λανσάρει στην αγορά τον νέο εκσκαφέα Cat® 352 Straight Boom, ο οποίος είναι κατασκευασμένος για αξιόπιστη λειτουργία σε απαιτητικές εφαρμογές, έχει σχεδιαστεί ειδικά για εργασίες κατεδάφισης χαμηλού επιπέδου έως και πέντε ορόφους, γέφυρες και βιομηχανικές υποδομές.

Χάρη στον συνδυασμό μπούμας/στικ που διαθέτει, έχει δυνατότητα υψηλότερης κατακόρυφης έκτασης έως και 12,85 χιλ., 36% περισσότερο ύψος πείρου σε σύγκριση με την έκταση του κλασικού 352 με μπούμα Reach. Λειτουργώντας με προσάρτηση/εργαλείο έως 6.000 κιλά, το νέο 352 Straight Boom διαθέτει πλέον στάνταρ τεχνολογίες Cat για αυξημένη ευελιξία, ακρίβεια και αποτελεσματικότητα τόσο σε εφαρμογές κατεδάφισης όσο και σε εφαρμογές εκσκαφής.

Η νέα – στον κατ’επιλογή εξοπλισμό –  σχεδίαση αφαιρούμενου αντίβαρου 11,35 τόνων του εκσκαφέα αυξάνει την απόδοση μεταφοράς και μειώνει το κόστος μεταφοράς. Το ανοιγόμενο σύστημα κύλισης έχει πλάτος μεταφοράς 2.990 χιλ. όταν χρειάζεται και εκτείνεται κατά 500 χιλ. στη λειτουργία για μέγιστη σταθερότητα γενικά. Ο νέος υδραυλικός ανεμιστήρας υψηλής απόδοσης διαθέτει στάνταρ αυτόματη αναστροφή ροής αέρα για να διατηρεί τα ψυγεία απαλλαγμένα από ρύπους και να μειώνει τον χρόνο συντήρησης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
WordPress Ads