Διεξαγωγή «Άσκησης Πυρόσβεσης Μεγάλης Κλίμακας»  στις σήραγγες της Περιμετρικής Πατρών

«Άσκηση Πυρόσβεσης Μεγάλης Κλίμακας» θα πραγματοποιηθεί στις σήραγγες της Περιμετρικής Πατρών και συγκεκριμένα στη σήραγγα «Αγίας Βαρβάρας», το βράδυ της Τετάρτης 15 Μαρτίου προς τα ξημερώματα της Πέμπτης 16 Μαρτίου 2023.

Για την ασφάλεια των συμμετεχόντων στην Άσκηση και των διερχόμενων οδηγών, θα πραγματοποιηθεί ολιγόωρη νυχτερινή διακοπή της κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις μεταξύ των κόμβων Πάτρας – Κ1 (Χ.Θ. 204,600) και Εγλυκάδας (Χ.Θ. 212,600) από τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης έως το αργότερο τις 06:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Κατά τη διάρκεια της Άσκησης, η κυκλοφορία θα εκτρέπεται προς την πόλη της Πάτρας, ως εξής:

  • στην κατεύθυνση προς Πύργο, θα εκτρέπεται από τον Κόμβο Πατρών – Κ1 προς την πόλη των Πατρών, ακολουθώντας τη διαδρομή επί των οδών Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών, Κανελλοπούλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Ακτή Δυμαίων και Ελευθερίου Βενιζέλου. Θα επανέρχεται στην Περιμετρική Πατρών στην κατεύθυνση προς Πύργο μέσω του Κόμβου Εγλυκάδας.
  • στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπεται από τον Κόμβο Εγλυκάδας προς την πόλη των Πατρών, ακολουθώντας τη διαδρομή επί των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου, Ακτή Δυμαίων, Τριών Ναυάρχων, Αγίου Ανδρέου, Νόρμαν, Ηρώων Πολυτεχνείου και Κανελλοπούλου. Θα επανέρχεται στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Η προγραμματισμένη “Άσκηση Πυρόσβεσης Μεγάλης Κλίμακας” θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών, της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

 

Ελέγξτε επίσης

Intrakat:Προχωρούν οι εργασίες που έχει αναλάβει για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες επέκτασης στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, στο πλαίσιο σύμβασης με …

Τα Περιοδικά μας
WordPress Ads