Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

CARGLASS® : Κρύσταλλα ειδικής κατασκευής

Η Carglass® ασχολείται με την επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων οχημάτων παντός τύπου και παρέχει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και ειδικής κατασκευής κρύσταλλα για επαγγελματικά οχήματα, μηχανήματα έργων, φορτηγά, αγροτικά / γεωργικά οχήματα και οχήματα μεταφοράς (λεωφορεία, πούλμαν, σταθερής τροχιάς κ.ά.).

Κατανοώντας τη σημασία της άμεσης αποκατάστασης θραύσεων κρυστάλλων σε ένα επαγγελματικό όχημα, η Carglass δίνει προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση τέτοιου είδους περιστατικών. Διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα διαχείρισης των εργασιών, το οποίο αναλαμβάνει την εύρεση του σωστού ανταλλακτικού και την ταχύτατη εξυπηρέτηση προκειμένου το όχημα να είναι και πάλι διαθέσιμο για παραγωγική εργασία.

Μέσα από τη συνεργασία με πιστοποιημένους προμηθευτές μπορεί και διασφαλίζει επαρκή αποθέματα σε μεγάλη γκάμα κωδικών, παρέχοντας κρύσταλλα υψηλής ποιότητας. Παράλληλα, διαθέτει ανταλλακτικά και αναλώσιμα που είναι απαραίτητα για τις εργασίες αντικατάστασης κρυστάλλων, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο ολιστική εξυπηρέτηση στους επαγγελματίες.

Η μέθοδος της Carglass® στην αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου, είναι πλέον η μόνη ενδεδειγμένη διαδικασία, πιστοποιημένη από τον κορυφαίο παγκόσμιο οργανισμό αυτοκινήτου IMI. Η εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών, που αναλαμβάνει εργασίες τοποθέτησης κρυστάλλων ειδικής κατασκευής σε επαγγελματικά οχήματα, είναι πιστοποιημένη από τον ίδιο οργανισμό, διασφαλίζοντας πως θα επαναφέρει το όχημα στην αρχική του κατάσταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
WordPress Ads