Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος HYSTER® Ελλάδος η “ΚΟΛΥΜΠΙΩΤΗ GROUP” Ένα σημαντικό γεγονός που αλλάζει τα δεδομένα στην Αγορά


H Hyster® είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων, με ιστορία πλέον των 80 ετών στον κλάδο και παρουσία σε περισσότερες από 130 χώρες. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού material handling: Από τα μεγαλύτερα ανυψωτικά διαχείρισης εμπορευματοκιβωτίων (Container Handlers, Reach Stackers) έως και κάθε τύπου και μεγέθους, βιομηχανικά περονοφόρα ανυψωτικά και μηχανήματα αποθήκης. Τα στιβαρά μηχανήματα Hyster® συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο διαχρονικά αξιόπιστων της αγοράς. Προσφέρουν υψηλή ποιότητα και αποδοτική λειτουργία.

< br>Τα Hyster Big Trucks είναι σχεδιασμένα για εξαιρετικές επιδόσεις και παραγωγικότητα στα πιο δύσκολα περιβάλλοντα και διατίθενται με ανυψωτικές ικανότητες από 8 έως 48 τόνους. Προσφέρεται μια ευρεία γκάμα δυνατοτήτων, κινητήρων, μεταξονίων, ιστών, εξαρτημάτων και προαιρετικών χαρακτηριστικών, που επιτρέπουν στους πελάτες να επιλέξουν τη βέλτιστη λύση για ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων βιομηχανικής εφαρμογής. Τα ανυψωτικά μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες οποιουδήποτε απαιτητικού και εντατικού περιβάλλοντος λειτουργίας. Τα πακέτα υψηλών προδιαγραφών διαθέτουν ένα μοναδικό μείγμα υψηλής παραγωγικότητας, γρήγορου χειρισμού και αξιόπιστων αποδεδειγμένα στοιχείων, χαμηλού κόστους ιδιοκτησίας, αποδοτικότητας καυσίμου και εξαιρετικής άνεσης του οδηγού, οι οποίες προσφέρουν εξαιρετική απόδοση στις επενδύσεις.

Από τον Μάρτιο, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Hyster® πανελλαδικά είναι η εταιρεία “Kolibioti Group”. Μια εταιρεία που δικαιωματικά ανήκει στις κορυφαίες του κλάδου αφού εδώ και 30 χρόνια καλύπτει και τις πλέον εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών της, μέσα από μελετημένες και ολοκληρωμένες λύσεις. Η “Kolibioti Group” έχει τη δυνατότητα να παρέχει άμεσα αποτελε¬σματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες sales και after sales καθώς στον ιδιόκτητο χώρο 6.000 τ.μ. στο 11ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών στεγάζει μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα πώλησης, συντήρησης, επισκευής και υπερσύγχρονου βαφείου. Είναι βέβαιο λοιπόν, ότι η συνεργασία της Hyster® με την “Kolibioti Group” αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός το οποίο θα αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς.


H εταιρείαΑπό το 1992, η ΑΦΟΙ ΚΟΛΥΜΠΙΩΤΗ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. έγινε κορυφαίο σημείο αναφοράς στον χώρο των ανυψωτικών και περονοφόρων οχημάτων για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Με τρεις δεκαετίες παρουσίας στην αγορά, εγγυάται την κάλυψη και των πλέον εξειδικευμένων αναγκών, μέσα από ειδικά μελετημένες και ολοκληρωμένες λύσεις. Η εταιρεία διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων γενικών και ειδικών χρήσεων, καθώς και μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών, με δυνατότητα αγοράς, ενοικίασης, ή χρονομίσθωσης μικρής ή μεγάλης διάρκειας.


Η εταιρεία διαθέτει τρία πλήρως εξοπλισμένα εξωτερικά συνεργεία που παρέχουν ταχύτατη και άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο που βρίσκεται το ανυψωτικό σας, είτε πρόκειται για συντήρηση ή για επισκευή.
Στην περίπτωση δε που δεν είναι δυνατή η επιτόπια αποκατάσταση του μηχανήματος, γίνεται μεταφορά του από τα φορτηγά της Kolibioti Group στα σύγχρονα συνεργεία της.

Καινοτομία της Kolibioti Group είναι η κατασκευή Ραμπών Φορτοεκφόρτωσης φορτηγών, οχημάτων και containers. Με αντοχή από 9 έως 16 τόνους, από πιστοποιημένο χάλυβα και σχεδιασμένες σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, οι ράμπες φορτοεκφόρτωσης έχουν τα εξής πλεονεκτήματα:


Γρήγορη και ασφαλής φορτοεκφόρτωση, χωρίς την ανάγκη μόνιμης κατασκευής (docking bay)
• Φορτοεκφόρτωση από ένα μόνο άτομο
• Χρήση εντός ή εκτός κτιρίων
• Πρακτική και για μικρούς χώρους
• Εύκολη συντήρηση
• Στιβαρή κατασκευή
• Πιστοποίηση CE


Προσφέρονται με μηχανικό, χειροκίνητο σύστημα ανύψωσης ή προαιρετικά με ηλεκτρικό. Διαθέτουν κοχλιωτό δακτύλιο που χρησιμοποιείται για την ανύψωση και μεταφορά της ράμπας στο επιθυμητό σημείο με τη χρήση παλετοφόρου, τροχούς από VULKOLAN για ομαλή μετακίνηση και δάπεδο από πλέγμα χαλύβδινων λεπιδών για άριστη πρόσφυση. Η αλυσίδα ασφαλείας εξασφαλίζει την αθέμιτη μετακίνηση του φορτηγού. Προαιρετικά στη ράμπα πρόσβασης μπορούν να προσαρμοστούν κιγκλιδώματα προστασίας, υποδοχή πυροσβεστήρα, τάκοι ακινητοποίησης φορτηγού.

Ελέγξτε επίσης

Κινητός λιμενικός γερανός Sennebogen 9300 E:Πρωτοποριακή ρύθμιση καμπίνας για ελάχιστη αναρρίχηση

Διαθέτει ευρύ φάσμα χρήσεων και ενδείκνυται για μεγάλα λιμάνια με μεγάλη ροή εμπορευματοκιβωτίων, ενώ θεωρείται …