Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο των βραβείων «ArXellence 2» με τις 1.464 συμμετοχές από 90 χώρες

Στις 23 Φεβρουαρίου 2021 θα λάβει χώρα η διαδικτυακή εκδήλωση για την απονομή των βραβείων “ArXellence 2”, στο πλαίσιο της οποίας οι αρχιτέκτονες που διακρίθηκαν θα μιλήσουν για τις σχεδιαστικές προκλήσεις που αντιμετώπισαν και τις καινοτόμες λύσεις που ανέπτυξαν.

Για να παρακολουθήσετε την online Τελετή Απονομής των Βραβείων στις 23/2/2021, κατά τη διάρκεια της οποίας πρόκειται να παρουσιαστούν από τις ομάδες που διακρίθηκαν οι καινοτόμες μελέτες τους, εγγραφείτε στην εκδήλωση κάνοντας κλικ εδώ.

Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση σε live streaming μέσω Facebook

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετοχές στο «ArXellence 2» ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. 1.464 εγγραφές από 90 χώρες και 173 αρχιτεκτονικές προτάσεις που κατατέθηκαν προς αξιολόγηση. Λόγω της πανδημίας του COVID-19, η αξιολόγηση των συμμετοχών έλαβε χώρα διαδικτυακά. Διεθνής κριτική επιτροπή εξέτασε διεξοδικά όλες τις υποβληθείσες προτάσεις και κατέληξε σε 6 βραβεία, που συνοδεύονται από χρηματικό έπαθλο για τη διάκρισή τους, καθώς και σε 4 ισότιμους επαίνους, κλείνοντας έτσι τη δεκάδα των μελετών που έκρινε ότι ανταποκρίθηκαν περισσότερο στα κριτήρια που τέθηκαν από την UIA στο ζητούμενο του διαγωνισμού (για να δείτε τις προτάσεις που διακρίθηκαν κάντε κλικ εδώ).

Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό βίντεο των “ArXellence 2”

 

 

Ελέγξτε επίσης

Κώστας Μπακογιάννης: «Μπαίνει μπροστά ένα μεγάλο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων άνω των 40 εκατ. ευρώ για να αλλάξει η εικόνα των δρόμων της πόλης»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Εργοταξιακά Θέματα» ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης τονίζει …