Η HITECH Construction Ltd με δυο συγκροτήματα MOBISPA 135 κατασκευάζει δρόμους στο Λάγκος της Νιγηρίας για λογαριασμό της Dangote

Η υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία των συγκροτημάτων MOBISPA της SPANOS, διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο σε ένα ακόμη σημαντικό έργο υποδομής διεθνώς.

Η εταιρία HITECH Construction Ltd., ανέλαβε την ανακατασκευή 32 χιλιομέτρων του δρόμου ταχείας κυκλοφορίας Apapa-Oworonshoki-Ojota στο Lagos της Νιγηρίας, για λογαριασμό της Dangote Group, του μεγαλύτερου ομίλου της δυτικής Αφρικής.

Το έργο αποτελεί σύμπραξη ιδιωτικού & δημοσίου τομέα (ΣΔΙΤ) και πρόκειται να ολοκληρωθεί εντός 24 μηνών.

Προκειμένου να τηρήσει το αυστηρό χρονοδιάγραμμα και τις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές που απαιτεί το έργο, η HITECH επέλεξε δύο κινητά συγκροτήματα παραγωγής ετοίμου σκυροδέματος MOBISPA 135 της SPANOS Group.

Και τα δύο συγκροτήματα έχουν ήδη παραδοθεί σε πλήρη λειτουργία και παράγουν σκυρόδεμα κατηγορίας συνεκτικότητας S1 τροφοδοτώντας τους διαστρωτήρες.

Επιστέγασμα της απόλυτης ικανοποίησης της HITECH, αποτελεί η παραγγελία και τρίτου MOBISPA 135, το οποίο θα παραδοθεί τον Απρίλιο του 2020 και θα εγκατασταθεί στο Eko Atlantic City, το μεγαλύτερο υπό κατασκευή έργο της Νιγηρίας αλλά και της δυτικής Αφρικής.