Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

ΔΕΙΤΕ ONLINE ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

Σελίδα 8 Ειδήσεις
ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Έτος ισχυρής ανάπτυξης για τις εταιρίες του ομίλου το 2017. ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ: Επιβραβεύει την εμπιστοσύνη πελατών και συνεργατών του. ΜΕΤΚΑ: Πώληση τεσσάρων λειτουργικών φωτοβολταϊκών έργων. ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Συμμετέχει στον αγωγό φυσικού αερίου ΤΑΝΑΡ. ΛΕΣΒΟΣ: Κονδύλια 12,5 εκατ. ευρώ για έργα αποκατάστασης του νησιού. FRAPORT GREECE: Επενδύει στην πυρασφάλεια με αγορές οχημάτων και εξοπλισμού. «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ»: Τροποποίησε την τεχνική μελέτη για τις Σκουριές. ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ: Νέα υπηρεσία πρόβλεψης κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο. «ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ»: Ανέλαβε δύο συμβάσεις συντήρησης της Εγνατίας. ΣΑΤΕ: Επανεξελέγη πρόεδρος ο κ. Γεώργιος Βλάχος. ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Εξασφάλισε κεφάλαια μέσω έκδοσης ομολόγων με επιτόκιο 3,95%. PWC ΕΛΛΑΔΑΣ: Στα 18,7 δισ. ευρώ το ανεκτέλεστο υπόλοιπο έργων υποδομών στην Ελλάδα. ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Άφιξη του ΤΒΜ «Φρίξος» στο σταθμό «Νομαρχία». TAP AG: Παρέδωσε 47 οχήματα κοινής ωφέλειας σε τοπικές κοινότητες. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: Δημοπρατείται η Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων Αλεξανδρούπολης. ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε: Βραβεύτηκαν τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της εταιρείας. ΟΛΠ: Αφίχθη η νέα μεγάλη πλωτή δεξαμενή του Λιμένα Πειραιώς. ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Κονδύλιο 293 εκατ. ευρώ για τον αυτοκινητόδρομο Πάτρας - Πύργου. ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ: Απορροφά θυγατρικές εταιρείες φωτοβολταϊκών.
Σελίδα 18 Συνέντευξη
Για τα σοβαρά προβλήματα που συνεχίζει να αντιμετωπίζει η εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) μιλάει στο περιοδικό «Εργοταξιακά Θέματα» ο πρόεδρος της «Συστήματα Εναλλακτικής Διαχείρισης Προϊόντων Εκσκαφών και Κατεδαφίσεων Α.Ε.» (Σ.Ε.Δ.Π.Ε.ΚΑΤ. Α.Ε.) κ. Δημήτρης Κλωνής.
Σελίδα 22 Αφιέρωμα - Άρθρο
Οι κανόνες για την ασφαλή χρήση των χωματουργικών μηχανημάτων και φορτωτών που πρέπει να γνωρίζουν και να τηρούν οι χειριστές, για την αποφυγή ατυχημάτων εντός και εκτός εργοταξίων. Σελίδα 26 Αφιέρωμα - Προτάσεις της αγοράς
Χωματουργικά μηχανήματα για όλες τις εκσκαπτικές και χωματουργικές εργασίες, καθώς και εξαρτήματα και αναλώσιμα που χρησιμοποιούνται για τη συντήρηση και σωστή λειτουργία των μηχανημάτων έργων, προσφέρουν ιδανικές λύσεις στην ελληνική αγορά. Οι εταιρείες που συμμετέχουν στο αφιέρωμα των «Εργοταξιακών Θεμάτων» παρουσιάζουν τις καλύτερες επιλογές όσον αφορά μηχανήματα, εξαρτήματα και αναλώσιμα.
Σελίδα 30 Εργοτάξιο
Παρουσιάζουμε την εξέλιξη των εργασιών για τη δημιουργία του μεγαλύτερου επιχειρηματικού πάρκου εφοδιαστικής αλυσίδας εθνικής εμβέλειας στην Αττική, του Εμπορικού Κέντρου Θριασίου Πεδίου του ΟΣΕ, καθώς και τα νέα εμπορευματικά κέντρα σε Θριάσιο, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη και Καβάλα που σχεδιάζει η ΓΑΙΟΣΕ
Σελίδα 34 Κατασκευές
Η περιφερειακή οδός της Κατερίνης θα αρχίσει να παραδίδεται από το καλοκαίρι και θα αλλάξει την οικιστική ανάπτυξη της περιοχής.
Σελίδα 36 Υλικά
Τα επισκευαστικά κονιάματα και οι χρήσεις τους στην αποκατάσταση και ενίσχυση του σκυροδέματος
Σελίδα 38 Τεχνικό Άρθρο
Η διαχείριση των ξαφνικών πλημμυρών και η περίπτωση της Μάνδρας. Πώς μπορούμε να προβλέψουμε έγκαιρα την εκδήλωση ξαφνικής πλημμύρας και ποια τα υπολογιστικά μοντέλα για τις κρίσιμες τιμές βροχόπτωσης.
Σελίδα 42 Συνδικαλιστικά
Τον κίνδυνο της απαξίωσης του επαγγέλματος επισημαίνει ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Χειριστών, Γεωτρυπανιστών, Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων κ. Μανώλης Μανωλάς, επιρρίπτοντας ευθύνες στο προεδρείο της Ομοσπονδίας για τις δυσάρεστες εξελίξεις στον κλάδο.
Σελίδα 44 Συντήρηση ηλεκτρικών συσσωρευτών.
Πώς να φορτίσετε και να συντηρήσετε σωστά την μπαταρία ενός ανυψωτικού μηχανήματος.
Σελίδα 45 Μηχανήματα
Κόπλερ KTR Systems: Υψηλές αντοχές, για εκσκαφείς, ανυψωτικά και φορτωτικά μηχανήματα.
Σελίδα 46 Παρουσίαση
VOULIS - AUTO CLEAN & CARE: Πρόσθετο AdBlue για το σύστημα επιλεκτικής κατάλυσης των πετρελαιοκίνητων βαρέων οχημάτων.
Σελίδα 48 Προϊόντα
Μια επιλεκτική παρουσίαση ό,τι πιο καινοτόμου διατίθεται στην αγορά
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook