Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016
ΤΕΥΧΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ON LINEΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

8. ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο νέος ιδιοκτήτης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ-COSCO: Αύξηση στη διακίνηση φορτίων στο λιμάνι του Πειραιά- Επιστολή ΚΕΔΕ για τις δημόσιες συμβάσεις- Κεντρική Οδός: Σε φάση ολοκλήρωσης ο Ε65 - Ολοκληρώθηκαν τρία από τα δώδεκα χωροταξικά πλαίσια - Fraport: Αναβάθμιση των 14 αεροδρομίων -Παγώνουν τα κονδύλια περιφερειακής ανάπτυξης - ΥΠΠΟ: ξεκίνησαν οι πρώτες εντάξεις έργων στο ΕΣΠΑ 2014-2020 - Πρόστιμα για φορτηγά σε παράδρομους χωρίς άδεια - INNOTRANS 2016 : Η ελληνική συμμετοχή

16. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Συναντηθήκαμε με το δρ. Βασίλειο Μπαρδάκη, πρόσφατα επανεκλεγέντα πρόεδρο του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος, για να μας μιλήσει τόσο για την εικόνα του κλάδου σήμερα όσο και για τη θέση των πολιτικών μηχανικών μέσα σε αυτή.

ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ
20. Ευελπιστώντας να ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους, το νέο κτίριο του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών έρχεται να καλύψει ένα κενό χρόνων.
24. Παραδόθηκε το πρώτο ολοκληρωμένο τμήμα της Ολυμπίας Οδού, από την Αρχαία Κόρινθο μέχρι το Κιάτο, καθώς και οι δύο σήραγγες παράκαμψης και μία γέφυρα στο Δερβένι Κορινθίας.

28. ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Το Κέντρο Πολιτισμού στο Φαληρικό Δέλτα είναι πλέον ολοκληρωμένο. Αναμένοντας τη μετεγκατάσταση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας, σας παρουσιάζουμε το κτίριο και τον περιβάλλοντα χώρο που σχεδίασε ο Renzo Piano.

34. ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΩΝ
Η Volvo Trucks ανέκαθεν φημιζόταν για την ποιότητα και τα συστήματα κίνησης της. Το νέο FMX παρουσιάζει μία νέα σειρά λύσεων που βοηθούν τους οδηγούς και τα οχήματα να λειτουργούν σε σκληρές συνθήκες πιο έξυπνα και πιο αποδοτικά.

ΘΕΜΑΤΑ
38.Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης των έργων του αυτοκινητοδρόμου “Μορέας” παραδόθηκε σε κυκλοφορία ο ανισόπεδος κόμβος Μεγαλόπολης και η συνδετήρια αρτηρία με την πόλη.
40.Η τελική μελέτη για την αναστήλωση του Γεφυριού της Πλάκας, την οποία εκπόνησε το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, παραδόθηκε στην Περιφέρεια Ηπείρου προκειμένου να δρομολογηθεί η ανακατασκευή του.
42.Η επέκταση των Διευρωπαϊκών Δικτύων Μεταφορών στις γειτονικές με την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση χώρες συζητήθηκε στην ετήσια σχετική Σύνοδο.
44.Την έναρξη των εργασιών κατασκευής της νέας Φοιτητικής Εστίας από τον ανάδοχο εργολάβο ανακοίνωσε στις 6 Σεπτεμβρίου 2016 η πρυτανική αρχή του Πολυτεχνείου Κρήτης.

46.ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Παρουσιάζουμε το έργο της ανακατασκευής του κτιρίου του πρώην 2ου εξατάξιου Γυμνασίου Αρρένων, στην συμβολή των οδών Χέυδεν 35 και Αχαρνών 80-32, στην πλατεία Βικτωρίας, που μετά από πολλά χρόνια λειτουργεί ως σχολείο.

50.ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Μια επιλεκτική παρουσίαση, ό,τι πιο καινοτόμου διατίθεται στην ελληνική αγορά.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook