Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ελληνικό ΑΕ: Υπεγράφη η σύμβαση – ΠΕΔΜΕΔΕ: Διορθώσεις στις πληρωμές των αναδόχων – ΕΚΒΑΑ: Υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης – Έγκριση κυκλοφορίας οχημάτων ιδιαίτερης κατασκευής – Τσιμέντα Χάλυψ: Νέα προϊόντα και υπηρεσίες – Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου: Αρχαιολογικά ευρήματα – ΣΑΤΕ: Απόσυρση διατάξεων από Ν/Σ του ΥΠΑΑΝ – Restructuring Greece – Περιφέρεια Πελοποννήσου: Ολοκληρώνεται το φράγμα στα Φιλιατρά –Πάταξη του παραεμπορίου στα οικοδομικά υλικά – Παράκαμψη Χαλκίδας – Αυτοκινητόδρομος στη Ρουμανία – Κατασκευή συστήματος διαχείρισης απορριμμάτων.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Συναντήσαμε στο γραφείο του τον πρόεδρο της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ κ. Γιάννη Κυριακόπουλο, για να ενημερωθούμε για τις θέσεις και τις απόψεις του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα τόσο ο κατασκευαστικός κλάδος όσο και οι μηχανικοί που δραστηριοποιούνται σ’ αυτόν.

ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ
Παρουσιάζουμε την εξέλιξη των έργων στην «Ολυμπία Οδό», τα οποία είναι στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου, της Δυτικής Ελλάδας αλλά και της Ηπείρου, αφού συνδέει τις τρεις Περιφέρειες και την πρωτεύουσα της χώρας με τη σημαντικότερη πύλη της Ελλάδας προς την Ευρώπη: το λιμάνι της Πάτρας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Παρουσιάζουμε την πρόσφατα ολοκληρωμένη Α’ φάση της ανέγερσης της νέας πτέρυγας των χειρουργείων του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», μια πτέρυγα που θα αντικαταστήσει τα ηλικίας 40 ετών χειρουργεία και που υλοποιήθηκε στους περιορισμένους χώρους του νοσοκομείου, και μάλιστα παράλληλα με τη λειτουργία τους.

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΩΝ
* Παρουσιάζουμε τους νέους τράκτορες Actros και Arocs της σειράς SLT της Mercedes-Benz, για χρήση σε υπερβαρείες εφαρμογές και για μεικτά φορτία έως και 250 t.
* Η Komatsu παρουσιάζει το νέο ερπυστριοφόρο προωθητή γαιών D65EX/PX/WX-18, με κινητήρα Komatsu SAA6D114E-6, προδιαγραφών EU Stage IV και καθαρής ισχύος 162 kW (217 HP), ο οποίος ανταποκρίνεται με πολύ μεγάλη επιτυχία, ασφάλεια, άνεση και ευελιξία στην αποστολή του στο έργο.
* Το γνωστό σε όλους Volvo FL διατίθεται τώρα και σε τετρακίνητη έκδοση, με εξαιρετικές δυνατότητες κίνησης σε ολισθηρούς, απότομους και ανώμαλους δρόμους, αποτελώντας ιδανικό εργαλείο για εργοταξιακή χρήση.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Ο γενικός διευθυντής του Κέντρου Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος» (ΚΠΙΣΝ) κ. Γιάννης Τροχόπουλος και η διοικητική διευθύντρια του ΚΠΙΣΝ κ. Έλλη Ανδριοπούλου μας ανέλυσαν –σε μία κουβέντα που δεν περιορίστηκε μόνο στο κατασκευαστικό τμήμα του έργου που συντελείται αυτή τη στιγμή– τόσο το σκεπτικό του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, όσο και τις φιλοδοξίες που έχουν γι’ αυτό.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
H εταιρεία Αφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., συνεχίζοντας την πετυχημένη πορεία της στον κλάδο των ελαστικών, επέκτεινε την εμπορική της δραστηριότητα, αναλαμβάνοντας πρόσφατα τη διανομή και των ελαστικών Kumho στη ελληνική αγορά, ενισχύοντας έτσι το portfolio των προϊόντων της.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Μια επιλεκτική παρουσίαση ό,τι πιο καινοτόμου διατίθεται στην ελληνική αγορά.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook