Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέοι πεζόδρομοι και ποδηλατόδρομοι – ΥΠΕΚΑ Οδικός άξονας Τύρναβος - Ελασσόνα – ΣΑΤΕ: Διπλάσιος τόκος για τους εργολήπτες – BOSCH: HELLAΣTOCK 2014 – Παράδοση της γέφυρας στη Τσακώνα – Παράδοση κλάδου Κορίνθου - Πατρών – Παράδοση του νέου ανισόπεδου κόμβου της Αρχαίας Κορίνθου – Συμβάσεις ΣΔΙΤ για σχολεία στην Αττική – Σύνδεση του λιμανιού της Πάτρας με την περιφερειακή – Περιφέρεια Πελοποννήσου: Σχέδιο ανάπτυξης υδατοδρομίων – Προκήρυξη έργων για την κατασκευή του αγωγού ΤΑΡ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Μιλήσαμε με τον πρόεδρο του συνδικάτου εργαζομένων του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) κ. Χάρη Σμυρνιώτη, που τα τελευταία μνημονιακά χρόνια βρίσκεται σΆ έναν μετωπικό αγώνα με τις κεντρικές κυβερνητικές επιλογές, σχετικά με το Ινστιτούτο και τον νέο του ρόλο στην επόμενη μέρα της νέας τάξης πραγμάτων.

ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ
* Παρουσιάζουμε την ολοκλήρωση της δεύτερης τμηματικής προθεσμίας για την κατασκευή του ΚΠΙΣΝ, η οποία αφορά στην ουσία όλο το περίβλημα εξοπλισμένου σκυροδέματος σε όλα τα κτίρια (Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, Εθνική Λυρική Σκηνή και χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων) περιλαμβανομένων και αυτών του Πάρκου.
* Παρουσιάζουμε την σεισμική μόνωση του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» με εφαρμογή στην κατασκευή σεισμικών μονωτήρων.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
* Παρουσιάζουμε την κοιλαδογέφυρα της Τσακώνας Τ4 που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της κατασκευής της και αποτελεί το τελευταίο ανολοκλήρωτο κομμάτι του τμήματος Παραδείσια - Τσακώνα του αυτοκινητόδρομου Τρίπολη - Καλαμάτα.
* Παρουσιάζουμε την ολοκλήρωση της διάνοιξη και στους δύο κλάδους της τρίτης και τελευταίας Σήραγγας (Τ3) του Έργου Μαλιακός - Κλειδί στην περιοχή Πλαταμώνα - Σκοτίνας, ολοκληρώνοντας έτσι το δυσκολότερο κατασκευαστικό κομμάτι του έργου.
* Αναφορά στη γέφυρα-σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής μεγάλων κατασκευαστικών έργων στην Ελλάδα που φέτος τον Αύγουστο συμπλήρωσε 10 χρόνια λειτουργίας. Ευκαιρία για γιορτή και απολογισμό.

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΈΡΓΩΝ
* Παρουσιάζουμε το συμπαγή ελαστικοφόρο φορτωτή WA100M-7 της Komatsu Europe International n.v. Ένα ευέλικτο νέο μηχάνημα που χρησιμοποιεί κινητήρα προδιαγραφών EU Stage IIIB, τεχνολογίας EPA Tier 4 Interim.
* Παρουσιάζουμε την ανανέωση ισχύος που πραγματοποίησε η MAN Truck & Bus στο αναβαθμισμένο της μοντέλο TGX D38 που αφορά τόσο τον κλάδο των μεταφορών όσο και αυτόν των κατασκευών. Έτσι με τις αναβαθμισμένες προδιαγραφές κινητήρων και εξοπλισμού απαντά στις προκλήσεις του ανταγωνισμού.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
* Παρουσιάζουμε το σύστημα αυτοματισμού IO-Concrete της εταιρείας IOlabs, που πρωτοστατεί στα συστήματα αυτοματισμού, διαχείρισης και εξοπλισμού για βιομηχανίες δομικών υλικών, ενώ παράλληλα αναπτύσσει εφαρμογές με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της.
* Με αφορμή τη συμμετοχή της εταιρείας ανυψωτικών μηχανημάτων του κ. Μαρίνου Σφλόγκου στο μεγάλο έργο κατασκευής του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» στο Φάληρο, μιλήσαμε μαζί του για το έργο, την εταιρεία και την κατάσταση του κλάδου σήμερα.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Μια επιλεκτική παρουσίαση, ότι πιο καινοτόμου διατίθεται στην ελληνική αγορά.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook