Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012
Περιεχόμενα Τεύχους Μάρτιος/Απρίλιος 2012

8 Ειδήσεις
Μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον του ΕΣΠΑ – Το 2015 η αναβάθμιση της εσωτερικής περιμετρικής της Θεσσαλονίκης – Μέσω ΕΠΠΕΡΑΑ η ενεργειακή αναβάθμιση 64 σχολικών μονάδων – Νέο έργο ανάπλασης από τον ΟΛΠ – Συμβάσεις για νέα έργα στα Βαλκάνια από την ΕΛΛΑΚΤΩΡ – 62,9 εκατ. ευρώ για οδικά έργα στην Αιτωλοακαρνανία – 44,6 εκατ. ευρώ για έργα στους κρατικούς αερολιμένες Κω και Ρόδου.

14 Συνέντευξη
Ο κ. Ευστάθιος Μανδηλαράς, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Μηχανολόγων/Ηλεκτρολόγων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΠΕΔΜΗΕΔΕ), μιλά στα «ΕΘ» για την εικόνα του κλάδου όπως είναι πραγματικά αυτή την περίοδο.

18 Άρθρο
Άρθρο του κ. Παναγιώτη Πετρόγλου, προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Εισαγωγέων Μηχανημάτων & Ανταλλακτικών (ΠΕΕΜΑ), για τα ζητήματα και τις ενέργειες του κλάδου σχετικά με τα μηχανήματα έργων και την ελληνική πραγματικότητα.

24 Εργοτάξιο
Παρουσιάζουμε το έργο αναβάθμισης των διυλιστηρίων που ανήκουν στα ΕΛΠΕ (Ελληνικά Πετρέλαια) στην Ελευσίνα, το μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή εργοτάξιο «σημείου» στην Ευρώπη.

28 Κατασκευές
Παρουσίαση της καλωδιωτής σύμμικτης πεζογέφυρας στο Ψυχικό, ενός αναγκαίου έργου που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, ώστε η συγκεκριμένη διάβαση της λεωφόρου Κηφισίας να πάψει να αποτελεί σημείο θανάσιμου κινδύνου.

32 Ρεπορτάζ
Παρουσίαση της ολοκλήρωσης της ανακατασκευής μιας εκ των τεσσάρων σιδηροδρομικών σηράγγων στον Άγιο Στέφανο.

34 Μηχανήματα Έργων
* Ο υβριδικός φορτωτής L220 F Hybrid της Volvo CE, που πρωτοπορεί με την εξεύρεση πιο αποδοτικών τρόπων στη χρήση του ντίζελ και στην παράλληλη μείωση των εκπεμπόμενων ρύπων.
* Παρουσιάζουμε τους περιστρεφόμενους τηλεσκοπικούς φορτωτές MRT της Manitou, που προσφέρει την πληρέστερη σειρά από 7 μοντέλα, με ύψος φόρτωσης μέχρι και τα 30 μέτρα και ανυψωτική ικανότητα ως τους 5 τόνους.
* Ο νέος υδραυλικός εκσκαφέας που παρουσιάστηκε από την Komatsu Europe International, ο «Dash 10» PC290 LC/NLC-10 με την χαμηλή κατανάλωση, στοχεύει στην μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και στο χαμηλότερο λειτουργικό κόστος.

40 Υλικά
Άρθρο των κ. Παναγιώτη Σπανού και Περικλή Ανδρή για τη διαδικασία ανακύκλωσης των αδρανών υλικών.

46 Παρουσίαση
Παρουσίαση νέων σειρών μηχανημάτων από την JCB στη La Manga της Ισπανίας.

48 Προϊόντα
Μια επιλεκτική παρουσίαση ό,τι πιο καινοτόμου διατίθεται στην ελληνική αγορά.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook