Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011
8 Ειδήσεις
Εξόφληση του προγράμματος «Θησέας» – Προσωρινός μειοδότης της νέας επέκτασης του Μετρό – Προκηρύξεις έργων – Ενεργειακή αναβάθμιση στα σχολεία – Άγονος ο διαγωνισμός για το αεροδρόμιο στο Καστέλι – Ζωγραφική σε τυφλές όψεις κτηρίωνκτιρίων.

16 Συνέντευξη
Ο κ. Γεώργιος Βλάχος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Ανωνύμων, Περιορισμένης Ευθύνης και Προσωπικών Τεχνικών Εταιρειών (ΣΑΤΕ), αμέσως μετά την τελευταία έκτατη γενική συνέλευση του Συνδέσμου στην Αθήνα, μιλάει στα «Εργοταξιακά Θέματα» για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης και για του τι πρέπει να κάνει η πολιτεία.

20 Εργοτάξιο
Cut & Cover στην Λ. ΝΑΤΟ από την εταιρεία «Άκτωρ Α.Τ.Ε.» με παράλληλη παρουσίαση του μηχανήματος εκσκαφής σηράγγων σημειακής κοπής μετώπου Alpine AHM-105.

24 Κατασκευές
Με αφορμή την πρόσφατη διάκριση από τα ευρωπαϊκά αρχιτεκτονικά βραβεία «Philippe Rotthier», παρουσιάζουμε την ανακατασκευή του κτηρίου κτιρίου των ορυχείων στο νησί της Θηρασιάς.

28 Κατασκευές
Παρουσίαση της κατασκευής από την εταιρεία «Άρχικον Α.Ε.» των «δίδυμων» αποθηκών σε Οινόφυτα και Βουκουρέστι μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

32 Αυτοκίνητο
Παρουσίαση από το περιοδικό Car & Truck του ισχυρότερου Volvo FH 16 των 750 ίππων.

36 Μηχανήματα Έργων
• Παρουσιάζουμε τα τέσσερα πρώτα μοντέλα Telehandler της CΑΤ από τα συνολικά έξι που θα διατεθούν.

• Παρουσίαση των κινητών συστημάτων θραύσης PC 1310-I της HARTL

38 Άρθρο
«Επιθεώρηση και Τεχνικά έργα» του κ. Νέστορα Παπαρούπα, Μηχανολόγου Μηχανικού Βιομηχανίας Π.Θ. και Product Manager (Περιβάλλον/Υγεία & Ασφάλεια της Εργασίας) της εταιρείας TÜV HELLAS A.E.

40 Θέματα
• Παρουσίαση της ελληνικής μεταλλείας, που έχει αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα σε σχέση με το μέγεθος και την οικονομία της χώρας.

• Πάρκο Ελληνικού. Όλες οι πρόσφατες εξελίξεις γύρω από την τύχη του μεγαλύτερου ελεύθερου χώρου που διαδέχονται η μία την άλλη, σχετικές και που σχετίζονται με το επίκαιρο ζήτημα της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας.

• Ιστορικό κέντρο. Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου υπολογίζεται να έχουν θεσμοθετηθεί τα φορολογικά κίνητρα για την αποκατάσταση των κτιρίων στις περιοχές «Γεράνι» και «Μεταξουργείο» της Αθήνας.

• Παρουσίαση τηςΗ οικοδομικής δραστηριότητας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και πως ο οικοδομικός όγκος που καταγράφεται στις άδειες της πολεοδομίας.

46 Παρουσίαση
Η εταιρεία MB (Meccanica Breganzese) παρουσίασε την καινούργια έκδοση του θραυστήρα BF120.4. Για τον λόγο αυτό η εταιρεία και διοργάνωσε μία επίδειξη του μηχανήματος σε ελληνικό έδαφος, στο χώρο του εξουσιοδοτημένου αντιπρόσωπου της, της «Δρεμέτσικας Αδελφοί ΕΠΕ».

48 Προϊόντα
Μια επιλεκτική παρουσίαση, ό,τι πιο καινοτόμου διατίθεται στην ελληνική αγορά.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook