Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011
8 Ειδήσεις

Αναμένονται οι πρώτες κυρώσεις δασικών χαρτών – Ξεκινά το πρόγραμμα ανάθεσης και εκπόνησης μελετών για τη θεσμοθέτηση μορφολογικών κανόνων για τη δόμηση και την αρχιτεκτονική – Συγχωνεύονται σε μία οι τρεις κατασκευαστικές εταιρείες του Δημοσίου (Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων ΑΕ, ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ, ΘΕΜΙΣ Κατασκευαστική ΑΕ) – Έργα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Κατασκευή Μουσείου Μεταλλείας/Μεταλλουργίας στο Λαύριο.

16 Συνέντευξη

Ο κ. Ευστάθιος Παναγόπουλος, πρόεδρος Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειριστών Μηχανοδηγών και Γεωτρυπανιστών Ελλάδος (Ο.Χ.Μ.Γ.Ε.), μιλάει στα «Εργοταξιακά Θέματα» για το πόσο έχει επηρεαστεί ο κλάδος την παρούσα οικονομική φάση, αλλά και για το τι αναμένει από τη μεριά της Πολιτείας.

18 Ρεπορτάζ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες σκυροδέτησης της σιδηροδρομικής γέφυρας Γ5 του ΟΣΕ στο Δαφνί.

20 Κατασκευές

Επισκεφθήκαμε και παρουσιάζουμε το μεγάλο κατασκευαστικό έργο του Νέου Λιμένα στην Πάτρα, που φιλοδοξεί να αποτελέσει πύλη της χώρας προς τη Δύση.

26 Κατασκευές

Ο κ. Νίκος Παναγόπουλος της εταιρείας Τρίτων-Σύμβουλοι Μηχανικοί μας μιλάει για τις μελετητικές και κατασκευαστικές προκλήσεις του νέου λιμένα της Πάτρας.

30 Κατασκευές

Η τεχνική περιγραφή της αναπαλαίωσης του καθολικού του Αγ. Πέτρου των Δομινικανών στην πόλη του Ηρακλείου Κρήτης.

34 Ρεπορτάζ

Παρουσίαση των μεγάλων έργων που επεξεργάζεται το Υπουργείο Ανάπτυξης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για την επιτάχυνση του ΕΣΠΑ.

36 Μηχανήματα Έργων

  • Οι αναβαθμισμένοι υδραυλικοί εκσκαφείς της Komatsu PC800-8 και PC800LC-8
  • Οι νέοι υδραστατικοί φορτωτές από την CASE.
  • Οι νέοι ερπυστριοφόροι εκσκαφείς Takeuchi.
42 Αυτοκίνητο

Πατάει γερά στο παρελθόν, έχοντας διανύσει μια επιτυχημένη πορεία 60 χρόνων, και μας δείχνει το μέλλον. Φιλοξενούμε το πρωτότυπο «διαστημικό» Unimog της Mercendes, ένα ακραίο όχημα για ακραίες συνθήκες.

46 Παρουσίαση

Με αφορμή την πρόσφατη μετεγκατάσταση του συνόλου της Man Air ΑΕ στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, συνομιλούμε με τον τεχνικό πωλήσεων κ. Κώστα Μπράκη για την πορεία της εταιρείας, καθώς και για τη στρατηγική της στην περίοδο που διανύουμε.

48 Προϊόντα

Μια επιλεκτική παρουσίαση ό,τι πιο καινοτόμου διατίθεται στην ελληνική αγορά.

© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook