Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011
8 Ειδήσεις

Αναθεώρηση του ΕΣΠΑ – Το Εργαστήριο Οδοποιίας του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. διοργάνωσε το 5ο Διεθνές Συνέδριο "Ασφαλτικά Μείγματα και Οδοστρώματα" (5th ICONFBMP) – Δημοπρασία έργου της ΕΡΓΟΣΕ στο Θριάσιο – Τοποθέτηση ΤΕΕ σχετικά με την εφαρμογή του ν. 3919/2011 – Έγκριση από την Ε.Ε. του επενδυτικού προγράμματος για τρεις ΕΠΑ.

16 Συνέντευξη

Ο αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Ινστιτούτου Οικονομίας των Κατασκευών (Ι.Ο.Κ.) κ. Γιάννης Κοτζαμπασάκης μιλάει στα «Εργοταξιακά Θέματα» για πλειάδα θεμάτων που αφορούν τον κατασκευαστικό κλάδο.

20 Εργοτάξιο

Επισκεπτόμαστε το εργοτάξιο της εταιρείας «Άκτωρ Α.Τ.Ε.» στην περιοχή των Σπάτων, όπου η εταιρεία R.E.D.S., μέσω της θυγατρικής της «Γυαλού Εμπορική και Τουριστική Α.Ε.», αναπτύσσει στην περιοχή «Γιαλού» το νέο εμπορικό κέντρο Smart Park.

24 Άρθρο

Ο χημικός διαχειριστής της Polycoat ΕΠΕ κ. Κωνσταντίνος Κορολής, περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν κατά την κατασκευή των εποξειδικών δαπέδων, και τη σήμανσή τους στον υπόγειο σταθμό αυτοκινήτων του εκπτωτικού χωριού της MacArthur Glen.

28 Θέμα

Χάρτες και γραφική επικοινωνία. Ο αγρονόμος τοπογράφος μηχανικός κ. Γιάννης Μήτζιας αρθρογραφεί για τη χαρτογράφηση κατά το παρελθόν και σήμερα.

32 Μηχανήματα Έργων

– H εταιρία Case Construction παρουσιάζει τη σειρά μηχανημάτων υψηλής ταχύτητας HTS (High Travel Speed).

– Σειρά περονοφόρων CX50-DX50 της Komatsu.

36 Υλικά

Η κ. Χάρις Κουνάδη και ο κ. Λιμπόριο Μαρκί, Product Manager και Concrete Technical Support αντίστοιχα της εταιρείας BASF Ελλάς Α.Β.Ε.Ε., παρουσιάζουν τον επιταχυντή σκλήρυνσης X-Seed, που επιτρέπει την ταχύτερη παραγωγή των προκατασκευασμένων στοιχείων σκυροδέματος και την καλύτερη ποιότητά τους.

40 Άρθρο

Το δεύτερο μέρος του άρθρου του πολιτικού μηχανικού κ. Νίκου Μαρσέλλου για το νέο Ευρωπαϊκό Πρότυπο για το Σκυρόδεμα «ΕΛΟΤ ΕΝ 206-1».

44 Ρεπορτάζ

Το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο «Αθήνα – Αττική 2021» που παρουσιάστηκε από το ΥΠΕΚΑ.

46 Συνέντευξη

Ο κ. Δημήτρης Καραμπινάς, γενικός διευθυντής της εταιρείας ΣΙΔΗΡΟΜΠΕΤΟΝ - ΔΗΜ. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.Β.Ε., μιλάει στο περιοδικό για τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην αγορά.

48 Προϊόντα

Μια επιλεκτική παρουσίαση ό,τι πιο καινοτόμου διατίθεται στην ελληνική αγορά.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook