Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2011
8 Ειδήσεις
Λύνονται τα προβλήματα επέκτασης του Μετρό – Πίστα αγώνων διεθνών προδιαγραφών αποκτά η Ελλάδα – Διασύνδεση της Κρήτης με το ηπειρωτικό ηλεκτρικό σύστημα – Διανοίχθηκε η μεγαλύτερη σήραγγα των Βαλκανίων στα Τέμπη – Άνοιξη του 2012 η 6η METEC στο Metropolitan Expo.

14 Συνέντευξη
Η κ. Νινέττα Σπηλιωτοπούλου, μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών, επισημαίνει τις συνέπειες της οικονομικής ύφεσης στον κατασκευαστικό και παραγωγικό τομέα σήμερα, καθώς και την ανάγκη γενικότερου εξορθολογισμού.

18 Κατασκευές
Επισκεπτόμαστε το πρώτο εκπτωτικό χωριό στην Ελλάδα, της εταιρείας Mc Arthur Glen, που κατασκεύασε για λογαριασμό της η Άκτωρ Α.Τ.Ε. στην περιοχή των Σπάτων.

22 Αφιέρωμα
Μέσα σ’ ένα περιβάλλον αντικειμενικών οικονομικών δυσκολιών, το αφιέρωμα του τεύχους αφορά τον τομέα εκείνο που βάλλεται πρώτος: τα ανταλλακτικά & τη συντήρηση. Πόσο τελικά συμφέρει οικονομικά η παραμέληση της συντήρησης και η χρήση των μη ενδεδειγμένων ανταλλακτικών; Καταξιωμένα στελέχη μεγάλων εταιρειών του χώρου επιχειρηματολογούν πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

38 Μηχανήματα Έργων
Παρουσίαση του νέου γερανού βαρέος τύπου HIAB 622XS με προηγμένα χαρακτηριστικά, των μικρών εκσκαφέων βάρους μέχρι 5 τόνων των KUBOTA & SCHAEFFER και της 39μετρης μπούμας ρίψης μπετόν της SCHWING.

46 Συνέντευξη
Ο κ. Μιλτιάδης Παπαδόπουλος, σύμβουλος πωλήσεων της εταιρείας IOLABS, μιλάει στο περιοδικό για το προφίλ και τους στόχους της εταιρείας που δραστηριοποιείται με επιτυχία στον ευρύτερο κατασκευαστικό τομέα με μια μεγάλη και ποικίλη γκάμα προϊόντων.

48 Προϊόντα
Σε μια εκτενή παρουσίαση, ό,τι πιο καινοτόμο διατίθεται στην ελληνική αγορά.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook