Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011
8 Ειδήσεις
Προσανατολισμός για μείωση του υπάρχοντα συντελεστή δόμησης για τις τουριστικές υποδομές – Πρόταση ΤΕΕ για άμεση εξόφληση των οφειλών του Δημοσίου προς τις κατασκευαστικές εταιρείες – Ένταξη 10 νέων μεγάλων έργων στο ΕΣΠΑ 2007-2013 – Παρατηρητήριο τιμών δομικών υλικών – Άνοιξη του 2012 η 6η METEC, στο Metropolitan Expo.

16 Συνέντευξη
Ο κ. Ιωάννης Τσαπάρας, πρόεδρος του Πανελλαδικού Συλλόγου Ιδιοκτητών Αυτοκινούμενων Τηλεσκοπικών Γερανών, θεωρεί προαπαιτούμενο την ύπαρξη ανάπτυξης για την επιβίωση του κλάδου.

18 Εργοτάξιο
Επισκεπτόμαστε το εργοτάξιο της γέφυρας Γ5 στην περιοχή του Δαφνίου, που αποτελεί μέρος των έργων που θα ενώσουν σιδηροδρομικά το Λιμένα Ικονίου με την περιοχή του Θριάσιου πεδίου.

22 Αφιέρωμα
Στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τους γερανούς κάθε είδους, από τους μικρών διαστάσεων και συνήθως χειροκίνητους –που υπάρχουν στα διάφορα συνεργεία και εργαστήρια– μέχρι τους γερανούς που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή σύνθετων κατασκευαστικών έργων.
Καταξιωμένα στελέχη μεγάλων εταιρειών του χώρου αρθρογραφούν για τις τελευταίες αλλαγές που έχουν συντελεστεί στον κλάδο.

40 Αποστολή
Στο Μανχάιμ της Γερμανίας, για την παρουσίαση από την εταιρεία Mercedes-Benz της νέας γενιάς κινητήρων βαριάς χρήσης Blue Efficiency Power, προδιαγραφών Euro 6.

44 Παρουσίαση
Η «Έγερση» είναι μια εταιρεία που καλύπτει τις ανάγκες κτιριακών έργων σε ολόκληρη τη χώρα, χάρη στο μεγάλο στόλο από οικοδομικούς γερανούς και παρελκόμενα γερανών που διαθέτει.

46 Προϊόντα
Ό,τι πιο καινοτόμο διατίθεται στην αγορά, σε μια εκτενή παρουσίαση.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook