Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011
8 Ειδήσεις
Νέα εμπορικά κέντρα στη Σόφια – Ανάκληση άδειας του Πόρτο Καρράς – Υλοποίηση έργων υποδομής στη Β. Ελλάδα – ¶φιξη του μετροπόντικα στο σταθμό «Ευκλείδης» – Έξυπνες» λύσεις από την «Iolabs»

18 Θέμα
Η BAU 2011 «έσπασε» όλα τα νούμερα επισκεπτών και επιβεβαίωσε ότι αποτελεί τη νούμερο 1 έκθεση παγκοσμίως για τα δομικά υλικά.

24 Μηχανήματα έργων
Παρουσιάζουμε τον πρωτοποριακό ερπυστριοφόρο εκσκαφέα υψηλής απόδοσης EC460CL της Volvo

34 Νέα λύση
Οι κ.κ. Λεωνίδας Καζάκος και Παναγιώτης Γρηγορόπουλος, μηχανικοί μεταλλείων Ε.Μ.Π., αρθρογραφούν για την επανάσταση που φέρνουν στον τομέα των ανατινάξεων οι ηλεκτρονικοί πυροκροτητές.

38 Κατασκευές
Στην καρδιά της «θεατρικής» ζωής της Αθήνας, πολύ κοντά στην Ομόνοια, «άνοιξε τις πύλες του» ένας πολυχώρος πολιτισμού με σύγχρονες προδιαγραφές, το «Αγγέλων Βήμα.

42 Παρουσίαση
Μαγνήτες και μαγνητικοί διαχωριστές της Magnetica Torri, από την ¶ξιοντεκ ΕΠΕ.

44 Παρουσίαση
Το ασύρματο σύστημα ασφάλειας με κάμερα της Videofied από την Ergo Alarm.

46 Αυτοκίνητο
Το ΑΜΑΡΟΚ 2.04 ΜΟΤΙΟΝ από την Volkswagen.

48 Προϊόντα
Ό,τι πιο καινοτόμο διατίθεται στην αγορά.

22 Συνέντευξη
Ο κ. Στέφανος Μ. Ξεκαλάκης, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών, καταγγέλλει την κωλυσιεργία της πολιτείας απέναντι στα θεσμικά προβλήματα του κλάδου.

26 Αφιέρωμα
Στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τους κουβάδες-θραυστήρες κάθε χρήσεως είναι αφιερωμένο το τεύχος Μαρτίου. Καταξιωμένα στελέχη μεγάλων εταιρειών του χώρου αρθρογραφούν για τις τελευταίες αλλαγές που έχουν συντελεστεί στον κλάδο.

36 Συνέντευξη
Ο κ. ¶κης Ασβεστόπουλος, νέος διευθυντής πωλήσεων της Ergon Τζανιδάκης ΕΠΕ, μιλάει στα «Ε.Θ.» για τις στρατηγικές κινήσεις που σχεδιάζει η εταιρεία στον τομέα των μηχανημάτων έργου με στόχο την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook