Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011
8 Ειδήσεις
Ανάκαμψη στην αγορά του αλουμινίου – Intrakat: Νέα έργα ύψους 12,7 εκατ. ευρώ – Νέες πιστώσεις για τη μερική χρηματοδότηση του προγράμματος κατασκευών της «Αττικό Μετρό Α.Ε.» – Βρόχος τα ληξιπρόθεσμα χρέη για κατασκευαστικές εταιρείες.

20 Συνέντευξη
Ο κ. Δημήτρης Σταματούκος, πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Μηχανημάτων Εκσκαφών του Νομού Ευβοίας, καταγγέλλει στα Εργοταξιακά Θέματα την απουσία ενδιαφέροντος στο θέμα της εναλλακτικής διαχείρισης των ΑΕΚΚ.

28 Μηχανήματα Έργων
Η Κάστρο ΑΕΒΕ καινοτομεί για μία ακόμη φορά στον τομέα των μηχανημάτων έργων και διαθέτει στην ελληνική αγορά την μεγάλη γκάμα των μηχανημάτων της Hammel.

32 Μηχανήματα Έργων
Η εταιρεία Αφοί Ιακώβου επέλεξε τον εκσκαφέα Hitachi τύπου ΕΧ1200-6 από την Ergotrak για την εκτέλεση εργασιών στα μεταλλεία της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα.

35 Παρουσίαση
Η REDOX Recycling Technology, η οποία αντιπροσωπεύεται για τις χώρες της Βαλκανικής από την «Σπανός Οδυσσέας Α.Β.Ε.Τ.Ε.», υλοποιεί ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις για τη διαλογή και ταξινόμηση διαφόρων μπάζων και απορριμμάτων.

44 Παρουσίαση
Η Thedian Hellas διαθέτει στους επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου μία μεγάλη γκάμα μηχανημάτων. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν τα μηχανήματα διάστρωσης μπετόν με laser Manipav.

48 Προϊόντα
Ό,τι πιο εξελιγμένο κυκλοφορεί στην αγορά.

36 Αφιέρωμα
Στα μηχανήματα κατεδάφισης και ανακύκλωσης είναι αφιερωμένο το τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού «Ε.Θ.». Στελέχη εταιρειών αρθογραφούν για τις αλλαγές που συντελούνται στον κλάδο.

22 Εργοτάξιο
Τα «Εργοταξιακά Θέματα» επιθεωρούν τα έργα που εκτελούνται από την Κοινοπραξία «Άπιον Κλέος» για την κατασκευή των δίδυμων σηράγγων της Παναγοπούλας και του Πλατάνου.

46 Συνέντευξη
Ο κ. Βασίλης Μανιατάκος, νέος γενικός διευθυντής της Doka Hellas, μιλάει στα «Ε.Θ.» για τις πρώτες «στρατηγικές κινήσεις» που σχεδιάζει η εταιρεία με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook