Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011
8 Ειδήσεις
Η 6η «METEC - Μηχανήματα Έργων» συμβάλλει στην τόνωση της αγοράς – Τεχνολογία αιχμής με σφραγίδα Husqvarna – Διάθεση πιστώσεων για έργα υποδομών – Αύξηση της ανεργίας στον κατασκευαστικό κλάδο σύμφωνα με ΣΑΤΕ – Σε λειτουργία ο σταθμός του μετρό της Αγ. Παρασκευής – Επιμόρφωση των γομωτών της Ελμίν Α.Ε.

18 Το θέμα
Τα «Εργοταξιακά Θέματα» δημοσιεύουν στοιχεία από το επίσημο πόρισμα του Τ.Ε.Ε. για τις αιτίες που προκάλεσαν τη φονική κατολίσθηση στην κοιλάδα των Τεμπών.

24 Εργοτάξιο
Τα «Εργοταξιακά Θέματα» διεισδύουν στα εργοτάξια της επέκτασης της γραμμής 2 του μετρό προς το Ελληνικό. Με την ολοκλήρωση των έργων μέσα στην άνοιξη του 2011 αναμένεται να εξυπηρετούνται πάνω από 80.000 επιβάτες ημερησίως.

28 Μηχανήματα Έργων
Η Χρυσάφης ΑΕΒΕ παρουσιάζει τη νέα γενιά υδραυλικών πτυσσόμενων γερανών PALFINGER High Performance (υψηλής απόδοσης) ΕΗ και SH, με νέες υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας.

32 Παρουσίαση
Η Αγκριπάν Δ.Σ. Παντελεημονίτης, αποκλειστική αντιπρόσωπος της Kubota στην ελληνική αγορά, προσφέρει στους πελάτες της μία πλούσια γκάμα προϊόντων.

46 Παρουσίαση
Η «Τσιναρίδης» διαθέτει στους επαγγελματίες του τεχνικού κόσμου της χώρας μία μεγάλη γκάμα μεταφορικών ταινιών με στόχο την κάλυψη και των πιο απαιτητικών αναγκών τους.

48 Προϊόντα
Ό,τι πιο εξελιγμένο κυκλοφορεί στην αγορά.

22 Συνέντευξη
Ο κ. Μίρκο Αρέντ, διευθυντής οργάνωσης των εκθετών της BAU 2011, μιλάει στα Ε.Θ. για τα χαρακτηριστικά που καθιστούν επιτυχημένη τη διοργάνωση της BAU 2011, που ολοκληρώθηκε στα τέλη Γενάρη στο Μόναχο.

34 Αφιέρωμα
Σε όλες τις τελευταίες τάσεις της αγοράς που αφορούν το σκυρόδεμα και τους χάλυβες οπλισμού σκυροδέματος είναι αφιερωμένο το τεύχος Ιανουαρίου. Στελέχη μεγάλων εταιρειών του χώρου αρθρογραφούν για τις αλλαγές που συντελούνται στον κλάδο.

44 Συνέντευξη
Ο κ. Θεολόγος Παναγιωτίδης, διευθυντής πωλήσεων του κλάδου προσμείκτων σκυροδέματος της BASF Ελλάς ΑΒΕΕ, μιλά στα «Ε.Θ.» για τις καινοτομίες που εφαρμόζει ο παγκόσμιος «κολοσσός» στον κλάδο του σκυροδέματος.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook