Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010
Ειδήσεις
Η 6η «METEC - Μηχανήματα Έργων» σηματοδοτεί την ανάκαμψη –Νέα δυναμική για την 2η «Domicatec»-Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η διοργάνωση της «ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμού» - Η ¶ξιοντεκ ΕΠΕ σε συνεργασία με την Elkon επεκτείνεται στις αγορές των χωρών της βόρειας Αφρικής- Εκλογή νέου προέδρου στο Τ.Ε.Ε-. Μείωση τζίρου και κερδών για τις κατασκευαστικές εταιρείες.

Το Θέμα
Τα «Εργοταξιακά Θέματα» δημοσιεύουν στοιχεία από την Κοινή Υπουργική Απόφαση έτσι όπως δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως για την εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων που προέρχονται από εκσκαφές, κατασκευές και κατεδαφίσεις (AEEK).

Παρουσίαση
Τα εξελιγμένα μηχανήματα της JCB συμμετέχουν σε γύρισμα βιντεοκλίπ επιδεικνύοντας τις δυνατότητες τους και εκτός εργοταξίων.

Μηχανήματα Έργων
Η «ΑΞΙΟΝΤΕΚ Ε.Π.Ε.» καινοτομεί και διαθέτει στους επαγγελματίες του χώρου μεγάλη γκάμα μηχανημάτων που διακρίνονται από υψηλές αποδόσεις, χαμηλό κόστος και ευελιξία.

Παρουσίαση
Η Husqvarna διαθέτει στους επαγγελματίες του κλάδου εξελιγμένα τεχνολογικά προϊόντα που διακρίνονται από ευχρηστία, σταθερότητα και χαμηλό βάρος, τα οποία φέρνουν σε πέρας και τις πιο δύσκολες εργασίες στο εργοτάξιο

Μηχανήματα Έργων
Πρωτοποριακές λύσεις για δυσπρόσιτα έργα πράσινης ανάπτυξης από την Σπανός Οδυσσσέας ΑΒΕΤΕ.

Κατασκευές
«¶νοιξε» τις πύλες του ο μεγαλύτερος ουρανοξύστης στον κόσμο, ο Burj Dubai. Το ύψος του φτάνει τα 824.55 μέτρα και αποτελείται από 162 ορόφους. Ο ουρανοξύστης έχει σχήμα βελόνας και είναι κατασκευασμένος από ατσάλι και γυαλί.

Προϊόντα
Ο,τι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά

Συνέντευξη
Οι κ.κ Θωμάς Πάνος, πρόεδρος του Σωματείου Χωματουργών Αττικής και Δημήτρης Κλωνής, πρόεδρος της Ε.Δ.Π.Ε.Κ.Α.Τ.. περιγράφουν με «μελανά χρώματα» τα προβλήματα του χώρου των μηχανημάτων έργων και προτείνουν λύσεις αντιμετώπισης τους.

Αφιέρωμα
Σε όλες τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου που αφορούν στους εκσκαφείς είναι αφιερωμένο το τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού «Εργοταξιακά Θέματα». Καταξιωμένα στελέχη μεγάλων εταιριών του χώρου καταθέτουν στα «Ε.Θ» τις απόψεις τους σχετικά με τις νέες τεχνολογικές τάσεις στο χώρο των εκσκαφέων.

Συνέντευξη
Ο κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, ιδιοκτήτης της επιχείρησης «Αποστολόπουλος Ηλίας & Σία Ο.Ε» μιλά στα «Ε.Θ» για τους στόχους, την στρατηγική και τους νεωτερισμούς της εταιρίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook