Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010
Ειδήσεις
Η 6η διοργάνωση της «ΜΕΤΕC-Μηχανήματα Έργων» σηματοδοτεί την ανάκαμψη-Δυναμικό ξεκίνημα για τη 2η «Domicatec»- Αυξήθηκαν οι τιμές των υλικών κατασκευής κτιρίων- Κατασκευή νέων οδικών αξόνων στη Χαλκιδική σχεδιάζει η κυβέρνηση - Σε λειτουργία τέθηκε ο σταθμός «Χολαργός» του Μετρό.

Το θέμα
Ο κατασκευαστικός κλάδος «παίρνει χαμηλό βαθμό» ως προς την ασφάλεια και την υγεία στην εργασία σύμφωνα με τα αποτελέσματα της πανευρωπαϊκής έρευνας ESENER του EU-OSHA.

Μηχανήματα Έργων
Το Sennebogen 818 της Spatharas Bros χάρη στον πανίσχυρο κινητήρα, την στιβαρότητα και την μεγάλη ευελιξία «φέρνει την επανάσταση» στον χώρο της ανακύκλωσης και διαχείρισης μπαζών.

Παρουσίαση
Μεγάλη γκάμα σε γεννήτριες υψηλής ποιότητας και σε υπηρεσίες παρέχει η Άτλας Κόπκο Ελλάς Α.Ε στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστικό κλάδο με στόχο την άμεση κάλυψη και των πιο απαιτητικών αναγκών τους.

Υλικά
Πρωτοποριακές λύσεις στον κλάδο του σκυροδέματος με γνώμονα την καινοτομία, την αξιοπιστία, την εξοικονόμηση κόστους και την ανθεκτικότητα από την BASF.

Προϊόντα
Ότι νεώτερο κυκλοφορεί στην αγορά.

Συνέντευξη
Ο κ. Νικόλαος Πέντζος, Προέδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.) μιλάει στα στα Ε.Θ για τα προβλήματα του κλάδου των δομικών υλικών και προτείνει μέτρα για την ενίσχυση της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδος.

Αφιέρωμα
Σε όλες τις εξελίξεις που αφορούν τα μικρά μηχανήματα έργων είναι αφιερωμένο το τεύχος Σεπτεμβρίου. Αναφέρεται στα τελευταίας γενιάς μικρών διαστάσεων μηχανήματα έργων που χρησιμοποιούνται σε μικρά και μεγάλα εργοτάξια.. Επίσης περιλαμβάνει πλούσια αρθρογραφία για το θέμα.

Εργοτάξιο
Ο κ. Ηλίας Βαρσάμης, διευθυντής της Ergo Alarm αρθρογραφεί σχετικά με τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από την χρήση των εξελιγμένων τεχνολογικών μέσων για την ασφάλεια των εργοταξίων.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook