Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2010
Ειδήσεις
Μήνυμα αισιοδοξίας από την «Ecotec»-
Ακόμα πιο ψηλά ο πήχης για την 5η ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμου
Δυναμικό ξεκίνημα για την 2η “Domicatec”
Πλούσια γκάμα προϊόντων από την Spatharas Bros
Αυξημένο 1,2% το κόστος κατασκευής κτιρίων.

Συνέντευξη
Ο κ. Θωμάς Λιάκος πρόεδρος του Συλλόγου Συμβασιούχων της «Εγνατία Οδός Α.Ε μιλάει στα Ε.Θ για τα προβλήματα που δημιούργησε η έλλειψη διοίκησης και τις ενέργειες που σχεδιάζει ο σύλλογος για την αντιμετώπιση τους .

Παγκόσμια λάμψη στη Bauma 2010
Τα Εργοταξιακά Θέματα ταξιδεύουν στο Μόναχο και ξεναγούνται στους χώρους της Bauma 2010, όπου οι μεγαλύτεροι κατασκευαστικοί οίκοι δομικών μηχανημάτων λανσάρουν καινοτόμα μοντέλα της αγοράς.

Παρουσίαση
Η Husqvarna πρωτοπορεί και λανσάρει στην Bauma 2010 μία μεγάλη γκάμα καινοτομικών προϊόντων και μηχανημάτων με στόχο την άμεση κάλυψη και των πιο απαιτητικών αναγκών του πελάτη.

Συνέντευξη
Ο κ. Anders Ströby αντιπρόεδρος της Husqvarna μιλάει αποκλειστικά στα «Εργοταξιακά Θέματα» στα πλαίσια της συμμετοχής της Husqvarna στην Bauma 2010 για τους στόχους και τη στρατηγική της εταιρίας.

Μηχανήματα έργων
Η Terex, μέσω της Man Air ΑΕ διαθέτει μια πλήρη σειρά ελαστιχοφόρων φορτωτών που διακρίνονται από μεγάλη αντοχή και χαμηλό κόστος λειτουργίας, κατάλληλους για κάθε εφαρμογή.

Αφιέρωμα
Το μηνιαίο περιοδικό «Εργοταξιακά Θέματα» φιλοξενεί στο τεύχος Μαΐου ένα εκτενές δημοσιογραφικό αφιέρωμα με θέμα: «Ανταλλακτικά, εξαρτήματα και αναλώσιμα μηχανημάτων έργων». Περιλαμβάνει πλούσια αρθρογραφία για το θέμα καθώς και τις εταιρείες που μας απέστειλαν σχετικό ενημερωτικό υλικό.

Συνέντευξη
Ο κ. Ιωάννης Παπίτσης,<./b> διευθυντής πωλήσεων της «SSAB Χάλυβας Σουηδίας Μ. ΕΠ.Ε» μιλάει στα «Εργοταξιακά Θέματα» για το «προφίλ» και τους στόχους της εταιρίας που δραστηριοποιείται με επιτυχία στην εισαγωγή και εμπορία αντιτριβικών λαμαρινών Hardox. στην εγχώρια και στην διεθνή αγορά

Μόνιμες στήλες
ΑυτοκίνητοTo Νέο Ford Ranger
Προϊόντα. Ο,τι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook