Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2010
Ειδήσεις
O κλάδος της δόμησης αγκάλιασε τη «Domicatec»
Νέα δυναμική για Ecotec & Ecoforum
Νέες προοπτικές για την ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμού
Η ¶ξιοντεκ στην Bauma 2010
Ευκαιρίες για επενδύσεις στα Βαλκάνια
Kαθυστερήσεις στο μετρό της Θεσσαλονίκης
Εταιρικά νέα κ.α.

Επιστολή
Αναγκαία η ύπαρξη οργανωμένου φορέα του υπουργείου υποδομών μεταφορών και δικτύων στη Βόρεια Ελλάδα όπως προκύπτει από την ανοικτή επιστολή στα «Ε.Θ» του Συλλόγου Συμβασιούχων της «Εγνατίας Οδός Α.Ε».

Συνέντευξη
Ο κ. Γιώργος Δημόπουλος, εμπειρογνώμων του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΓΕΩΤΕΕ) και καθηγητής Τεχνικής Γεωλογίας &Υδρογεωλογίας του Α.Π.Θ προτείνει δραστικά μέτρα για να αποφευχθούν παρόμοια φαινόμενα όπως οι καταπτώσεις βράχων μεγάλου όγκου στην κοιλάδα των Τεμπών.

Εργοτάξιο
Η κατασκευή του «Stasinou Tower», του ψηλότερου κτιρίου στην Κύπρο ξεκίνησε. Κατασκευάζεται στο κέντρο της Λευκωσίας στην οδό Στασίνου. Ως κύριο σύστημα καλουπώματος στο έργο επιλέχτηκε ο Doka - Δοκιδωτός ξυλότυπος Τοp50.

Παρουσίαση
Η Παύλος Ι.Κοντέλλης Α.Ε.Β.Ε προμήθευσε την εταιρία «Αφοί Αποστολόπουλοι» με τον υδροστατικό ερπυστριοφόρο μικρό φορτωτή New Holland C185 και τον υδροστατικό ελαστικοφόρο μικρό φορτωτή New Holland, μοντέλο L160.

Μηχανήματα έργων
Η ¶ξιοντεκ ΕΠΕ παρουσιάζει το MOBILE MASTER- 120 JAGUAR, το νέο ευκολομετακινούμενο παρασκευαστήριο σκυροδέματος QUICK MASTER 60 και το σταθερό παρασκευαστήριο σκυροδέματος με ικανότητα παραγωγής 160 m3 την ώρα

Αφιέρωμα
Το τεύχος Μαρτίου των «Ε.Θ» αναφέρεται στα μηχανήματα λατομείων και μεταλλείων. Περιλαμβάνει πλούσια αρθογραφία για τις εξελίξεις της αγοράς καθώς και τις εταιρίες που ανταποκρίθηκαν και μας απέστειλαν πληροφοριακό υλικό γύρω από τα σχετικά μηχανήματα που διαθέτουν.

Συνέντευξη
Ο κ. Στάθης Παπαχαραλάμπους, γενικός διευθυντής της Fischer Ελλάς μιλάει στα «Εργοταξιακά Θέματα» για τις καινοτομίες που εφαρμόζει η εταιρία του στον χώρο των συστημάτων στερέωσης και αναλύει την φιλοσοφία της Fischer για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.
Ο κ. Πολυζώης Σιδέρης μηχανολόγος μηχανικός purchase/logistics manager της Arcat AEBE, αναλύει μέσω των «Ε.Θ» τα. επενδυτικά σχέδια και την στρατηγική της εταιρίας στον τομέα της εμπορίας ανταλλακτικών στον κατασκευαστικό κλάδο.

Παρουσίαση
Αυτοματισμοί 3ής γενιάς από την «IOlabs»

Προϊόντα
Ότι πιο καινοτόμο διατίθεται στην αγορά.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook