Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010
Ειδήσεις
Αυξάνουν οι συμμετοχές στην «Domicatec»
Νέα δυναμική για Ecotec & Ecoforum
Νέες προοπτικές για την ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμού Στόχος να ανοίξει ο δρόμος στα Τέμπη έως το Πάσχα
Απαραίτητη η διαχείριση κατασκευής των έργων
Έγκριση πιστώσεων για έργα υποδομής
Εταιρικά νέα κ.α.

Πόρισμα
Ολόκληρο το προκαταρκτικό πόρισμα της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του Τ.Ε.Ε. για τα πιθανά αίτια της κατάπτωσης βράχων μεγάλου όγκου στην κοιλάδα των Τεμπών.

Συνέντευξη
Ο κ. Σπύρος Καβουνίδης μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) που συγκρότησε το Τ.Ε.Ε. σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π) καταθέτει στα Ε.Θ τις πρώτες του εκτιμήσεις για τις αιτίες του φονικού ατυχήματος στην κοιλάδα των Τεμπών.

Μία νέα οικονομική λύση
To σύστημα ηλεκτρονικής ζύγισης ενός σιλό τσιμέντου τύπου SILOWEIGH της Scale-Tron Inc διατίθεται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΑΞΙΟΝΤΕΚ Ε.Π.Ε.

Μηχανήματα έργων
Η τέταρτη γενιά ερπυστριοφόρων φορτωτών TL 2 της TAKEUCHI, την οποία αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά η Κ.ΚΑΡΝΑΡΟΣ – Τ.ΜΕΛΙΣΣΗΣ Α.Ε.Β.Ε καλύπτει και την πιο απαιτητική ανάγκη στο χώρο των μηχανημάτων έργων.

Αφιέρωμα Το τεύχος Φεβρουαρίου των «Ε.Θ» αναφέρεται στα μηχανήματα κατεδάφισης και ανακύκλωσης. Περιλαμβάνει πλούσια αρθογραφία για τις τάσεις της αγοράς καθώς και τις εταιρίες που ανταποκρίθηκαν και μας απέστειλαν πληροφοριακό υλικό γύρω από τα σχετικά μηχανήματα που διαθέτουν.

Συνέντευξη
Η κ. Ναταλία Εξηντάρη, τεχνική διευθύντρια της PERI Ελλάς Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε μιλάει στα «Ε.Θ» για το προφίλ, τους στόχους και την στρατηγική της εταιρίας, τα συστήματα της οποίας χρησιμοποιούνται με επιτυχία σε μεγάλα έργα στην Ελλάδα.

Οικολογικό σκυρόδεμα
Ο κ. Σπυράγγελος Λυκούδης, Προϊστάμενος Εργαστηρίου ΠΥΘ της Εγνατίας Οδού Α.Ε αρθρογραφεί για τα οφέλη που προκύπτουν από την χρήση του οικολογικού σκυροδέματος στον κατασκευαστικό κλάδο.

Προϊόντα
Ότι πιο καινοτόμο διατίθεται στην αγορά.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook