Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010
Ειδήσεις
Αυξάνουν οι συμμετοχές στην «Domicatec»
Νέα δυναμική για Ecotec & Ecoforum
Νέες προοπτικές για την ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμού
Οι τάσεις της αγοράς του σκυροδέματος
Δυσοίωνες οι προοπτικές για τον κατασκευαστικό κλάδο
Εταιρικά νέα κ.α.

Αυτοψία
Στο φως τα πρώτα πορίσματα για την φονική κατολίσθηση στην κοιλάδα των Τεμπών.

Συνέντευξη
Ο κ. Νίκος Ζυγούρης πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας (Σ.Π.Μ.Ε.) μιλάει στα Ε.Θ για την κατοχύρωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των Ελλήνων Μηχανικών και προτείνει λύσεις για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Εργοτάξιο
Τα «Εργοταξιακά Θέματα» επισκέπτονται τα έργα στη επέκταση της γραμμής 2 του μετρό που εκτελούνται σε Περιστέρι και Ανθούπολη. Η ολοκλήρωση τους μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2010 αναμένεται να εξυπηρετεί πάνω από 40.000 επιβάτες ημερησίως.

Σουηδικό εργαλείο ακριβείας
Η σειρά graders G900 της Volvo διεκδικεί με αξιώσεις τα πρωτεία σε παραγωγικότητα στην ιδαίτερα απαιτητική κατηγορία των διαμορφωτών γαιών με εξαιρετικό driveline και μοναδική ακρίβεια χειρισμού.

Με «θέα» στο μέλλον
H Doosan έλαβε το βραβείο της καλύτερης σχεδίασης για το 2009, Best of the Best Award ‘2009 Reddot Design Award’ για τον φουτουριστικό εκσκαφέα CX.

Επανάσταση στους αρθρωτούς φορτωτές
Ο Sennebogen 310 Multihandler, που διαθέτει στην ελληνική και κυπριακή αγορά η Spatharas Bros, είναι ο νέος πανίσχυρος μικρός της Sennebogen, μοναδικός για όσα μπορεί να προσφέρει.

Aφιέρωμα
Το τεύχος Νοεμβρίου των «Ε.Θ» είναι αφιερωμένο στους εκσκαφείς. Περιλαμβάνει πλούσια αρθογραφία για τις εξελίξεις στην αγορά καθώς και τις εταιρίες που ανταποκρίθηκαν και μας απέστειλαν πληροφοριακό υλικό γύρω από τα σχετικά μηχανήματα που διαθέτουν.

Συνέντευξη
Ο κ. Άκης Ασβεστόπουλος, διευθυντής πωλήσεων του κλάδου των μηχανημάτων έργου Komatsu-Γενική Αυτοκινήτων ΑΕΒΕ μιλάει στα Ε.Θ για τα επενδυτικά σχέδια της εταιρίας καθώς και για τις τεχνολογικές καινοτομίες που προσφέρουν τα μηχανήματα έργου της Komatsu Ltd.

Προϊόντα
Ότι νεότερο διατίθεται στην αγορά.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook