Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009
Ειδήσεις
«FETEC» και «LOGISTICS-Αποθήκη-Μεταφορές» από 6-9 Νοεμβρίου στο «Metropolitan Expo»
Η διαχείριση των στερεών αποβλήτων στο επίκεντρο των συνομιλιών
Προβληματισμοί για το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο μελετών δημοσίου
Εταιρικά νέα κ.α.

Υλικά
Η ΣΠΑΝΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΒΕΤΕ προμήθευσε αποκλειστικά τη βαφική ύλη ITEROXID 100 % για την κατασκευή ενός σύγχρονου δικτύου ποδηλατοδρόμων στην Θεσσαλονίκη.

Εργοτάξιο
Τα «Εργοταξιακά Θέματα» βρίσκονται «επί τω έργω» στις εργασίες κατασκευής από την Arcon Constructions A.T.E του νέου τριώροφου κτιρίου εκθεσιακών χώρων στην Λ. Αθηνών.

Αφιέρωμα
Το τεύχος Οκτωβρίου των «Ε.Θ «σκιαγραφεί» τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την αγορά των φορτωτών. Περιλαμβάνει την σχετική αρθογραφία, και τις εταιρίες που ανταποκρίθηκαν και μας απέστειλαν πληροφορίες για τα μηχανήματα που διαθέτουν στην ελληνική αγορά

Παρουσίαση
Υψηλές επιδόσεις των μηχανημάτων με τα οποία προμήθευσε η Unitrack AEE την εταιρία «Τσερπές Ηλίας & Σία ΕΕ» για την κατασκευή λωρίδας εκτάκτου ανάγκης (ΛΕΑ) στον κόμβο της αρχαίας Νεμέας

Μηχανήματα έργων
Ερπυστριοφόρος γερανός 5500 Star-Lifter από την εταιρεία Spatharas Bros

Συνεντεύξεις
Ο κ. Ιωάννης Τσαπάρας, πρόεδρος του Πανελλαδικού Συλλόγου Ιδιοκτητών Αυτοκινούμενων Τηλεσκοπικών Γερανών προειδοποιεί μέσω της συνέντευξης του στα «Ε.Θ» ότι αν η Πολιτεία δεν ενδιαφερθεί για τα προβλήματα του κλάδου θα προβούν σε έντονες κινητοποιήσεις.
Ο κ. Κωνσταντίνος Λαφαζάνης μέτοχος και διαχειριστής στην AXIONTEK μιλάει στα «Εργοταξιακά Θέματα» για το προφίλ και τους στόχους της εταιρίας ώστε να ενισχύσει την ανταγωνιστική της θέση στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στα Βαλκάνια.
Ο κ. Εμμανουήλ Μανωλάς, πρόεδρος του Πανελληνίου Σωματείου Χειριστών Μηχανημάτων, μιλά στα «Ε.Θ.» για όλες τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου των χειριστών.

Αυτοκίνητο
Το νέο φορτηγό «R» της Scania

Προϊόντα
Ό,τι πιο καινοτόμο διατίθεται στην αγορά.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook