Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2009
Ειδήσεις
Λαμπρά επίσημα εγκαίνια του Metropolitan Expo
Μεγάλη η σημασία των εκθέσεων «Fetec Βιομηχανικός Εξοπλισμός» και «Logistics-Αποθήκη-Μεταφορές» για την ελληνική βιομηχανία
Σημαντική μείωση των παραδόσεων αλουμινίου στην χώρα μας
Εταιρικά νέα κ.α.

Συνέντευξη
Ο κ. Γιάννης Αλαβάνος, πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) μιλάει στα «Εργοταξιακά Θέματα» για την κατάσταση που επικρατεί στο αντικείμενο των κατασκευών τους τελευταίους μήνες και προτείνει μέτρα για την οικονομική ενίσχυση του κατασκευαστικού κλάδου.

Αφιέρωμα
Το τεύχος Ιουνίου των «ΕΘ» είναι αφιερωμένο στους κουβάδες και σπαστήρες κάθε χρήσεως. Περιλαμβάνει τις εξελίξεις της αγοράς καθώς και τις εταιρίες που ανταποκρίθηκαν και μας απέστειλαν πληροφορίες για τα αντίστοιχα μηχανήματα που διαθέτουν.

Εργοτάξιο
Τα «Εργοταξιακά Θέματα» επισκέπτονται τα έργα στη βόρεια επέκταση της γραμμής 3 του μετρό που εκτελούνται με εντατικούς ρυθμούς με γνώμονα την ασφάλεια των επιβατών και την αρχιτεκτονική αισθητική σε Χολαργό, Νομισματοκοπείο και Αγία Παρασκευή.

Παρουσίαση
Φωτογράφιση και δοκιμή του αρθρωτού Dumper A25E της Volvo στον νέο χώρο υγειονομικής ταφής απορριμάτων (Χ.Υ.Τ.Α) στη θέση «Μεσσαριά» στη Μύκονο.
Με βάση το τρίπτυχο : « Καινοτομία, Ασφάλεια και Άνεση του χειριστή» η εταιρία Καρνάρος Κ.-Μελίσσης Τ. ΑΕΒΕ λανσάρει στην αγορά το ερπυστριοφόρο όχημα TL140 του οίκου Takeuchi.
Μεγάλη γκάμα καινοτομικών προϊόντων και υπηρεσιών από την Κύπρου Leasing.

Μηχανήματα έργου
O γερανός-πολυμηχάνημα Sennebogen 608 Multicrane, ευέλικτος ως γερανός και πολυμήχανο σαν telehandler, προσφέρει την δυνατότητα ολοκλήρωσης των διαφόρων εργασιών στο εργοτάξιο με ένα μόνο μηχάνημα.

Κατασκευή
Η κατασκευή της γέφυρας Τ8 στο τμήμα της Εγνατίας Οδού, Δροσοχώρι – Άραχθος επιφέρει σημαντική μείωση του χρόνου ταξιδίου από το κέντρο των Ιωαννίνων μέχρι το Μέτσοβο.

Ανθεκτικότητα κατασκευών
Οι κ.κ Ζωίδης Νικόλαος και Γκοτζαμάνης Αναστάσιος αρθρογραφούν για την διάβρωση των οπλισμών λόγω διείσδυσης χλωριόντων.

Αυτοκίνητο
Το νέο HD8 της Άστρα

Προϊόντα
Ότι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook