Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2009
Ειδήσεις
Μέτρα αντιμετώπισης της κρίσης ζητούν οι εργοληπτικές οργανώσεις της χώρας
Εξαιρετική επιτυχία για το τετραήμερο «Ecotec ΄09
Μεγάλο βήμα για την έκθεση «Logistics»
Εταιρικά νέα κ.α.

Συνέντευξη Ο κ. Γιώργος Γάγαλης, πρόεδρος του Συνδέσμου Πιστοποιημένων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων και Τεχνικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας (ΣΠΕΔΕΘ & ΚΜ) μιλάει στα «Εργοταξιακά Θέματα» για την κατάσταση που επικρατεί στις κατασκευές στην Βόρεια Ελλάδα

Εργοτάξιο
Τα «Εργοταξιακά Θέματα» επιθεωρούν τα έργα που εκτελούνται στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού για την κατασκευή της αφετηρίας του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Παρουσίαση
Ταξιδεύουμε στη Μεσσηνία και παρακολουθούμε επί τω έργω, στο εργοτάξιο, δύο από τα «κοσμήματα» της LIEBHERR: τον ελαστιχοφόρο εκσκαφέα A924C και τον ερπυστριοφόρο εκσκαφέα R944C τα οποία ανήκουν στην εταιρεία ΕΡΓΩ Ε.Π.Ε. του ομίλου επιχειρήσεων ΜΠΑΡΟΥΝΗ.

Αφιέρωμα
Το τεύχος Μαΐου των «ΕΘ» είναι αφιερωμένο στα ανταλλακτικά και στα μηχανημάτων έργων. Περιλαμβάνει σχετική αρθογραφία για το θέμα καθώς και τα τελευταίας γενιάς εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στο αντικείμενο της οικοδομικής και κατασκευαστικής δραστηριότητας.

Μηχανήματα Έργων
Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του οδοστρώματος με τα συγκροτήματα παραγωγής τροποποιημένης πίσσας Massenza

Συνέντευξη
Ο κ. Κυριάκος Παληός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Forklift Center Α.Ε.», μιλάει στα «Εργοταξιακά Θέματα» για τους στόχους της εταιρίας του που δραστηριοποιείται με επιτυχία στην εισαγωγή, και εμπορία ανυψωτικών και χωματουργικών μηχανημάτων .

Άρθρο
Ο κ. Κώστας Νικολούδης, τομεάρχης έργων Πολιτικού Μηχανικού, στην Διεύθυνση Συντήρησης του Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε, αναφέρεται στα έργα συντήρησης στο « Ελ. Βενιζέλος»

Ανάπλαση
Τα « Εργοταξιακά Θέματα» δημοσιεύουν στοιχεία από την καινοτομίες του νέου υπερσύγχρονου εμπορικού και επιχειρηματικού κέντρου Golden Hall

Αυτοκίνητο
Actros με PoweShift2 Offroad της Mercedez

Προϊόντα
Ότι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook