Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
Ειδήσεις
Οι κατασκευαστές προτείνουν μέτρα για την οικοδομή
Εμπορικό κέντρο στο ολυμπιακό χωριό
Οκτώ μνηστήρες για έργο ΣΔΙΤ στα Ιωάννινα
Πιστοποιήσεις από την TÜV Hellas κατά ISO 14001:2004 και κατά OHSAS 18001:2007 των εταιριών «Αττική Οδός Α.Ε.» και «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.»
Eταιρικά νέα κ.α

METEC
Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η πέμπτη διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης «ΜΕΤΕC - Μηχανήματα Έργων» που διοργάνωσε η «Τ Expo».
Η γνωστή ως «η πλέον εντυπωσιακή έκθεση στην Ελλάδα», αυτή τη φορά ξεπέρασε κατά πολύ τον εαυτό της. Μεταστεγασμένη στο νέο και ευρωπαϊκών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», κάλυψε διπλάσιο χώρο από τις προηγούμενες διοργανώσεις και προσέλκυσε περισσότερους από 20.000 επισκέπτες που προέρχονταν από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό (αύξηση πάνω από 10% σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση). Αναλυτικό ρεπορτάζ από τις παράλληλες εκδηλώσεις και όλα όσα έγιναν στο «ραντεβού των γιγάντων».

Συνέντευξη
Ο κ. Οδυσσέας Σπανός, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Σπανός Οδυσσέας ΑΒΕΤΕ μιλάει για την κατάσταση του τομέα της ασφάλτου στην Ελλάδα και αναλύει τους στόχους του υπό ίδρυση Ελληνικού Συνδέσμου Ασφαλτικών και Οδοστρωμάτων (ΕΛ.Σ.Α.Ο),

Αφιέρωμα
Σε όλες τις εξελίξεις που αφορούν τα μικρά μηχανήματα έργων είναι αφιερωμένο το τεύχος Απριλίου, περιλαμβάνοντας ορθογραφία που καλύπτει τις πρόσφατες εξελίξεις της αγοράς καθώς και τις εταιρείες που ανταποκρίθηκαν και μας απέστειλαν πληροφορίες για τα αντίστοιχα μηχανήματα που διαθέτουν.

Συνέντευξη
«Η απαίτηση για ταχύτητα, ακρίβεια και χαμηλό κόστος στα κατασκευαστικά έργα σήμερα δίνει στους γερανούς ρόλο πρωταγωνιστή», λέει στα «Εργοταξιακά Θέματα» ο κ. Παντελής Σταγάκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας «Σταγάκης Π. Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.»

Παρουσίαση
Συστήματα αυτοματισμού, διαχείρισης και εξοπλισμού για βιομηχανίες δομικών υλικών από την εταιρεία ILIATORAS IT Solutions .

Αυτοκίνητο
Το θηριώδες φορτηγό FH16 της Volvo Trucks

Προϊόντα
Ότι νεώτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook