Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2007
Ειδήσεις
Μεγάλο γεγονός του Απριλίου η 5η Διεθνή Εκθεση «Αποθήκη-Μεταφορές/Logistics & Σαλόνι Αυτοκινήτου».
Ο κ. Δημήτρης Εσκιάδης νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων-Αντιπροσώπων Μηχανημάτων.
Πάνω οι τιμές του χάλυβα διεθνώς.
Ο προαστιακός στον Πειραιά.
Διαγωνισμοί, δημοπρατήσεις εταιρικά νέα κ.α..

METEC
Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η τέταρτη διοργάνωση της πιο εντυπωσιακής έκθεσης που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, της «ΜΕΤΕC 2007- Μηχανήματα Έργων».
Περισσότεροι από 150 εκθέτες παρουσίασαν -σε στεγασμένη και υπαίθρια έκταση 25.000 τ.μ.- ό, τι νεότερο έχει να επιδείξει η παγκόσμια βιομηχανία κατασκευής μηχανημάτων έργων και εξοπλισμού εργοταξίων.
Στις σελίδες του περιοδικού, ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ από τα εγκαίνια, τις παράλληλες εκδηλώσεις και όλα όσα έγιναν στο «ραντεβού των γιγάντων».

Αφιέρωμα
Το θέμα της κατεδάφισης και ανακύκλωσης των οικοδομικών υλικών αποτελεί σημαντικό κομμάτι για τον σύγχρονο κλάδο των κατασκευών. Το τεύχος Απριλίου είναι αφιερωμένο σε όλη τη διαδικασία της κατεδάφισης, από τα μηχανήματα που συμμετέχουν στην διαδικασία της κατεδάφισης, τα εξαρτήματά τους καθώς και την θραύση και ανακύκλωση των υλικών.

Νομοθεσία
Ζυμώσεις και αντιδράσεις προκαλεί η επικείμενη τροποποίηση του ΠΔ 31/90 που αφορά την επίβλεψη λειτουργίας, τον χειρισμό και την συντήρηση μηχανημάτων εκτέλεσης. Ήδη το Υπουργείο Ανάπτυξης έχει αποστείλει τις αλλαγές του ΠΔ σε μορφή προσχεδίου προς τις Ομοσπονδίες και τα σωματεία. Το θέμα είναι σε εξέλιξη, ενώ κάποιες φορές οδηγεί και σε αντιπαραθέσεις, μεταξύ των άμεσα ενδιαφερομένων.

Μηχανήματα Έργων
Ελληνική επιχειρηματική αποστολή στις εγκαταστάσεις της JunJin στη Ν. Κορέα.
Doosan και μόνο Doosan λέγεται στο εξής η Doosan Daewoo.
Το προφίλ της Uprent της Ν. Σταφυλοπάτης.

Αυτοκίνητο
Το Toyota Hiace αποτελεί δημοφιλή επιλογή στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών. Στην πρόσφατα ανανεωμένη εκδοχή του διατίθεται με ισχυρότερους κινητήρες και εμφανίζεται αναβαθμισμένο στην αισθητική και τον εξοπλισμό του. Εμπλουτίστηκε δε με δυο νέες εκδόσεις: την επιβατική «Wagon» για την μεταφορά μέχρι οκτώ ατόμων και μια με μόνιμη 4-κίνηση.

Προϊόντα
Καινούργιες και δοκιμασμένες λύσεις από την ελληνική αγορά.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook